Palvelut

Vaativien puhdistustöiden asiantuntijat

CleanSide on vuonna 2008 perustettu suomalainen palvelualan yritys. Erikoisosaamisalueemme ovat homepölysiivous, irtaimiston- ja elektroniikan puhdistus sekä P1-tason loppusiivous, mutta tarjoamme myös muita erikoispuhdistuspalveluita. Päätoimialueemme ovat Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme projektikohtaisesti koko Suomen alueella. Täysmittaiset, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Ammattitaitoista apua sisäilmaongelmakohteisiin

Sisäilmaongelmat ovat valitettavan yleisiä. Kosteus- ja homevaurioituneiden tilojen käyttäjille saattaa aiheutua ajan saatossa vakaviakin oireita. Lapsilla riskikertoimet ovat aikuisia korkeampia. CleanSide tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä puhtaus- pölynhallinta- ja asiantuntija-apua sisäilmaongelmien ratkaisuun. Olemme toteuttaneet useiden sisäilmaongelmaisten koulujen, virastojen ja sairaalojen homepölypuhdistuksia ja väistömuuttoja. Lisäksi olemme puhdistaneet lukuisia turvallisuusselvityksen vaativia kohteita. Sisäilmaongelman ratkaisu on monivaiheinen prosessi. Palvelemme mm. ratkaisuprosessin seuraavissa vaiheissa.

 


Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Suunnittelu

Laadimme puhdistusprojektien suunnitelmat sisältäen aikataulutukset, väistö- ja puhdistussuunnitelman, sekä esimerkiksi viestintästrategian henkilökunnalle ja muille sidosryhmille, kuten koululaisten vanhemmille.
Lue lisää. 

Tilojen homepölysiivous

Haitallisen homepölyn määrä saattaa saneerausvaiheessa kasvaa jopa yli miljoonakertaiseksi alkuperäiseen tilanteeseen verrattuna. Siksi pölynhallinta on erityisen tärkeää juuri homesaneerauksessa. Homepölysiivous poistaa mikroskooppiset homeitiöt kaikilta pinnoilta ja saattaa tilat käyttökuntoon. CleanSide suorittaa homepölysiivouksen oikeaoppisilla menetelmillä.
Lue lisää.

Väistömuutot ja varastointipalvelut

Ennen sisäilmaongelmaisen kohteen tilojen saneerausta tulee irtaimisto lajitella, pakata ja muuttaa pois tulevan remontin tieltä. CleanSide tarjoaa irtaimiston lajitteluun liittyvää koulutusta ja opastusta, kokonaisvaltaisen muuttopalvelun yhteistyökumppaneidemme kautta, sekä tarvittaessa irtaimiston varastointipalvelun.
Lue lisää.

Väistömuutto

Väistömuutot ja irtaimiston varastointipalvelu

Irtaimiston homepuhdistus

Sisäilmaongelmaisesta kohteesta tuotu irtaimisto tulee puhdistaa homeesta huolellisesti, jotta se ei aiheuta tilojen käyttäjille oireita uusissa puhtaissakaan tiloissa. CleanSidella on täysmittaiset, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla rakennetut puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi olemme kehittäneet kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, jonka avulla pystymme puhdistamaan irtaimistoa asiakkaan toiveiden mukaan missä päin Suomea tahansa. Puhdistus on tarkkaa käsityötä.
Lue lisää. 

Elekroniikan ja taide-esineiden homepuhdistus

Sisäilmaongelmaisissa kohteissa saattaa usein olla arvokkaita taide-esineitä ja elektroniikkaa. CleanSidella on yli kymmenen vuoden kokemus elektroniikan, kuten tietokoneiden, monitoimitulostimien, kodinkoneiden ja sairaalalaitteiden puhdistamisesta. Henkilökuntamme on lisäksi koulutettu taidekonservaattoreiden toimesta käsittelemään ja puhdistamaan eri materiaaleista valmistettuja tauluja, patsaita, vaaseja, seinävaatteita ja ikoneita.
Lue lisää.

Irtaimiston puhdistus

Irtaimiston homepuhdistus

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto pintojen puhdistukseen niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Se sopii lähes kaikille pinnoille, ja kemikaalittomana ja vedettömänä menetelmänä se puhdistaa lian, mutta jättää pinnan ehjäksi ja kuivaksi. Lisäksi kuivajääpuhallus desinfioi puhdistettavan pinnan.
Lue lisää.

Rakennussiivous ja pölynhallinta

Pölynhallinta on tärkeää paitsi rakentamisessa ja homepölysiivouksessa, myös paloturvallisuuden ja viihtyisyyden kannalta. Rakennussiivouksessa pölynhallinta on erityisen tärkeää. Myös korkeiden hyllyjen, putkien ja ylätasojen päälle kertynyt yläpöly, kuten muukin sisätiloihin kertynyt pöly, saattaa aiheuttaa erilaisia oireita tilojen käyttäjille.

Rakennussiivous

Rakennussiivouksen tarkoituksena on poistaa rakentamisesta syntyvä jäte ja lika näkyviltä ja piiloon jääviltä pinnoilta. Työmaalla siivotaan purkutyövaiheessa, rakentamisen aikana sekä lopussa. Loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen puhtaustaso. Rakennustyöt voidaan luokitella puhtausluokkiin P1 ja P2. Rakennussiivous vaatii alan erikoisosaamista sekä rakennusprosessin tuntemusta.
Lue lisää.

Rakennussiivous

Rakennussiivous

Yläpölyjen puhdistaminen

Yläpölyllä tarkoitetaan tilojen yläosiin, kuten alaslaskettujen kattojen yläpuolisiin tiloihin, ja palkkien, ilmanvaihtokanavien, johtokourujen ja valaisimien päälle kertyvää pölyä. Se tulisi poistaa säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa. Mikäli yläpölyä ei puhdisteta säännöllisesti, se pääsee pinttymään, mikä vaikeuttaa ja hidastaa niiden puhdistamista.
Lue lisää.

Vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden pesut

CleanSide käyttää vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden pesussa Reach & Wash -menetelmää. Reach & Wash on kemikaaliton, turvallinen ja kustannustehokas menetelmä korkealla sijaitsevien ikkunoiden pesuun.
Lue lisää.

Vaikeasti saavutettavien ikkunoiden puhdistus Reach & Wash -menetelmällä

Muut erikoispuhdistukset

CleanSide on vaativien erikoispuhdistusten asiantuntija. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ammattitaidolla myös yllättävien tilanteiden, kuten tulipalon, vesivahingon jälkivahinkojen torjunnassa. Suoritamme myös tupakka-asuntojen puhdistuksia, häätö- ja kalmasiivouksia ja muita desinfiointeja ja hajunpoistoja. Kemikaalit ja puhdistusmenetelmät valitsemme aina tapauskohtaisesti materiaalin ja ongelmanaiheuttajan mukaan.

 

>> Allergiasiivous

>> Vahinkosaneeraus ja jälkivahinkojen torjunta

>> Tupakka-asuntojen puhdistus

>> Häätösiivoukset

>> Kalmasiivoukset

>> Muut desinfioinnit ja hajunpoistot

Erikoispuhdistus

Oikeanlainen suojautuminen on tärkeää erikoispuhdistuksissa

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia