TIEDOTE: CleanSide on lopettanut erikoispuhdistustoimintansa

CleanSide on lopettanut yli kymmenen vuotta kestäneen erikoispuhdistustoimintansa koko Suomessa. Toiminta tulee jatkossa keskittymään CleanSiden toiseen liiketoiminta-alueeseen, innovatiivisten sairaalahygieniaa parantavien ratkaisujen markkinointiin terveydenhuollon ympäristöihin.

CleanSiden molemmat yrittäjät aloittavat osakkaina Ab Fallenius Oy:ssa, joka tunnetaan pintojen puhalluspalvelu JD Blastista. Ab Fallenius Oy on laajentanut toimintaansa sisäilmakohteiden erikoispuhdistuksiin perustamalla JD Clean -yksikön. JD Clean keskittyy erityisesti tilojen ja irtaimiston erikoispuhdistuksiin, kuten homepöly-, kuitu- ja rakennussiivoukseen. Myös osa CleanSiden entisistä työntekijöistä on aloittanut JD Cleanin palveluksessa. Lisätietoja JD Cleanin toiminnasta saa osoitteesta www.jd-clean.fi.

Haluamme kiittää kaikkia erikoispuhdistuspuolen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. On ollut ilo työskennellä monenlaisissa kiinnostavissa projekteissa teidän kanssanne. Työ sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi on vielä kesken, mutta hyvässä vauhdissa.

Kiitollisin terveisin,

Yrittäjät

Michael Casagrande ja Samu Hiltunen

Lisätietoja
Michael Casagrande, 040 575 7294, michael.casagrande@cleanside.fi


JD Blast tarjoaa kattavan valikoiman ympäristöystävällisiä puhdistuspalveluita pintojen puhdistukseen Uudenmaan ja Länsi-Suomen alueilla.

Tutustu JD Blastiin täältä.

JD Clean tarjoaa kattavan valikoiman erikoispuhdistuspalveluita, kuten homepölysiivousta ja irtaimiston puhdistusta sisäilmaongelmakohteisiin Uudenmaan alueella.

Tutustu JD Cleaniin täällä.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia