CleanSide asiantuntijapalvelut

Projektinhallinta, viestintä, koulutus ja muut asiantuntijapalvelut

CleanSide tarjoaa erikoispuhdistusten, kuten tilojen homesiivouksen ja irtaimiston ja elektroniikan homepuhdistuksen lisäksi erilaisia asiantuntijapalveluita auttamaan ja helpottamaan etenkin suurempien asiakkaidemme puhdistusprojektien toteutumista ja läpiviemistä. Järjestämme koulutuksia ja tietoiskuja homepölysiivouksesta ja irtaimiston puhdistuksesta. Muita kysyttyjä palveluita ovat olleet mm. ennen sisäilmaongelmakohteen saneerauksen aloitusta pidettävä irtaimiston lajitteluun liittyvä opastaminen ja koulutus, sekä henkilökunnalle ja kouluissa vanhemmille pidettävät tiedotustilaisuudet. Etenkin sisäilmaongelmiin liittyvissä puhdistusprojekteissa sekä työntekijät että muut sidosryhmät kaipaavat säännöllistä tiedottamista ja asiantuntijoita vastaamaan kysymyksiinsä.

Onnistunut projekti vaatii asiantuntijuutta

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat projektinhallinta ja -suunnittelu, aikataulutus, sekä sidosryhmäviestintä. Koordinoimme ja järjestämme tarvittaessa lisäpalveluina mm. väistömuuton kuljetuspalvelut, tekstiilien erikoispuhdistuksen ja taulujen sekä muiden taide-esineiden konservoinnin luotettavien ja pitkäaikaisten yhteiskumppaneidemme kautta. Tarjoamme puhdistetulle irtaimistolle tarvittaessa myös tilapäisvarastoinnin.

Etenkin suurissa kohteissa, kuten kouluissa, virastoissa ja sairaaloissa sisäilmaongelmien saneeraus on suuritöinen ja monivaiheinen projekti. CleanSide toimii puhdistusurakoitsijan edustajana ja huolehtii puhdistussuunnitelmasta ja aikataulusta puhdistustöiden osalta. Tarvittaessa opastamme ja autamme irtaimiston lajittelussa, tavaroiden pakkauksessa ja muuttosuunnitelman laatimisessa. Lisäksi järjestämme tiedotus- ja kyselytilaisuuksia asiakkaidemme sidosryhmille, kuten henkilökunnalle ja koululaisten vanhemmille.

CleanSide toimii yhteistyössä muun muuassa sisäilmatutkijoiden, korjaussuunnittelijoiden ja homesaneerausyritysten kanssa. Laadimme tutkijoiden raporttien pohjalta väistö- ja puhdistus- ja pölynhallintasuunnitelmat saneerausprosessin ajaksi. Näin takaamme omalta osaltamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Puhdistusprojektin loputtua laadimme asianmukaiset raportit tilojen ja irtaimiston puhdistuksesta.

Koulutettu henkilöstö on avainasemassa projektin onnistumisen kannalta

CleanSiden toiminnan yksi kulmakivistä on jatkuva koulutus ja kehittyminen. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja ammattitaitoon. Henkilöstöömme kuuluu mm. Rakennusterveysasiantuntijakoulutuksen ja siivoustyön laadunhallinnan INSTA 800 taso 4 -henkilösertifioinnin suorittaneita ammattilaisia. Jokaista puhdistusprojektiamme johtaa kokenut projektivastaava, joka vastaa puhdistusprojektin sujuvuudesta ja on yhteydessä asiakkaaseen. Koulutettu ja luotettava henkilöstö on avainasemassa projektin onnistumisen kannalta, sillä työskentelemme usein haastavissa ja turvaselvityksen vaativissa kohteissa.

Taide-esineiden puhdistus vaatii ammattitaitoisen ja erityisesti taide-esineiden ominaisuuksiin perehtyneen puhdistajan, sillä puhdistustekniikat ja -välineet eroavat suuresti esineen materiaalista, iästä ja kunnosta riippuen. Taide-esineiden nosto- ja käsittelytekniikat vaihtelevat paitsi materiaalin, myös sen mukaan, onko kyseessä esimerkiksi taulu, patsas tai muu taide-esine. CleanSidella on taidekonservaattorien johdolla koulutettua, erityisesti taide-esineiden puhdistukseen erikoistunutta henkilöstöä. Olemme puhdistaneet menestyksekkäästi mm. eri asiakkaidemme arvotauluja, reliefejä ja patsaita.

Päätoimialueemme ovat Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme projektikohtaisesti koko Suomen alueella. Täysmittaiset, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia