Allergiasiivous

Allergioista aiheutuvat oireet ovat usein hankalia ja etenkin omassa kodissa pitää voida asua oireettomasti. Allergiasiivouksen tavoitteena on poistaa oireita aiheuttava epäpuhtaus, kuten karvat, hilse, siitepöly ja hajuhaitat. Allergiasiivous voidaan tehdä esimerkiksi asunnon hankinnan yhteydessä, kun asunnossa on aiemmin ollut uudelle omistajalle oireita aiheuttavia lemmikkejä.

CleanSiden kehittämän allergiasiivouksen avulla asunto puhdistetaan huolellisesti. Näkyvien pintojen imuroinnin lisäksi jalkalistat irrotetaan ja alusta sekä kaikki mahdolliset raot ja kolot lattiasta kattoon imuroidaan. Myös mm. kodinkoneiden ja pattereiden taustat ja kaappien yläosat imuroidaan Hepa-suodattimella varustetulla imurilla. Imuroinnin jälkeen pölyn annetaan laskeutua, minkä jälkeen pyyhitään kaikki nihkeäpyyhintää kestävät pinnat ja kalusteet. Puhdistusaineina käytetään allergisoimattomia ja hajustamattomia tuotteita.

Kerromme mielellämme lisää puhdistusprosessista ja käytännön kokemuksista vuosien varrelta. Ota yhteyttä, niin tulemme arvioimaan tilanteen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia