Elektroniikan homepuhdistus

Homekohteissa sijainneen elektroniikan puhdistus

Elektroniikkalaitteiden homepuhdistus- ja desinfiointipalvelut on kehitetty sisäilmaongelmatiloissa sijainneiden tietokoneiden ja muiden elektroniikkalaitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin sisäisesti ja ulkoisesti.

Ongelmatiloissa homeitiöitä sitoutuu huonepölyyn, jota tietokone vetää sisäänsä jäähdytysilman mukana – ja puhaltaa takaisin huoneilmaan poistoilman mukana. Homepölysiivouksen (arkisesti myös homeenpoisto, homesiivous, homepuhdistus tai homeettomaksi siivous) yhteydessä puhdistamme myös elektroniikkalaitteet sisältä ja ulkoa. Puhdistuspalvelun avulla ongelmatiloissa sijainnutta tietotekniikkaa ei tarvitse uusia, vaan se voidaan ottaa väistömuuton ja -tilojen saneerauksen jälkeen uudelleen käyttöön ilman riskejä.

Elektroniikan puhdistus tehdään pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa. Puhdistuslinjastossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta. CleanSidelle on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehittämät kiinteät puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. CleanSide on myös kehittänyt kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka tuodaan kohteen pihalle. Kolmas vaihtoehto on löytää tarpeeksi puhtaat tilat kiinteistöstä, osastoida ne asiantuntevasti ja pystyttää puhdistuslinjasto osastoituihin tiloihin. Eri vaihtoehdot mahdollistavat onnistuneiden homepölysiivousprojektien suorittamisen ympäri Suomea.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia