Ikkunanpesu

 

Ikkunanpesu lisää päivänvalon määrää sisätiloissa

Päivänvalolla on suora vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Luonnonvalon on todettu vaikuttavan positiivisesti mielialaan ja lisäävän energisyyttä. Päivänvalon on myös todettu korreloivan korkeamman tuottavuuden ja myyntien kanssa. Jopa koululaisten saamat arvosanat ovat korkeampia luokkahuoneissa, joissa päivänvaloa on tarjolla.

Ilmaston takia Suomessa etenkin kevät ja kesä ovat ikkunanpesun sesonkiaikaa. Ikkunanpesuissa on kuitenkin eroja. CleanSide suorittaa ikkunanpesut uudella ainutlaatuisella menetelmällä, jossa hiilikuituisten teleskooppi-pesuvarsien ansiosta voidaan pestä maan pinnalta käsin jopa yli 20 metrin korkeudessa sijaitsevia ikkunoita ja muita lasipintoja sekä sisä- että ulkotiloissa.

 

 

Reach & Wash: kustannustehokas, nopea ja turvallinen ikkunanpesu

Reach & Wash on suosittu ikkunanpesumenetelmä, sillä sen avulla ikkunoiden puhdistus tapahtuu täysin ilman pesuaineita. Jokainen ikkunanpesu kemikaalittomalla Reach & Wash -menetelmällä on pieni ekoteko. Pesuteho perustuu moneen kertaan suodatetun veden kykyyn imeä lika itseensä. Suodatettu huuhteluvesi myös kuivuu paremmin, eikä jätä valumaraitoja tai muita häiritseviä tahroja ikkunoihin. Ikkunoista tulee siis puhtaampia ja työaikaa säästyy perinteisen kuivausvaiheen jäädessä pois.

Etenkin vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden puhdistuksessa Reach & Wash “pesee” muut menetelmät. Se on paitsi luontoystävällinen myös kustannustehokas. Se myös mahdollistaa ikkunanpesun nopeammin ja edullisemmin kuin perinteiset menetelmät, sillä Reach & Wash-menetelmällä ikkunanpesijä yltää pesemään korkeat ja vaikeasti saavutettavat ikkunat jopa 20 metrin korkeudessa maasta käsin. Kun henkilönostimia tai telineitä ei tarvitse kuljettaa paikalle ja kasata, säästyy aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Katutasossa suoritettava puhdistus parantaa myös ikkunanpesijöiden työturvallisuutta.

 

Reach & Wash -ikkunanpesu

Nopea ja edullinen

  • Ei telineiden pystytystä
  • Kuivausvaihe jää pois

Turvallinen

  • Ei tarvetta henkilönostimille ja niiden siirtelylle kohteessa

Laadukas

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Ei kuivausjälkiä tai pesuainejäämiä

Ympäristöystävällinen

  • Kemikaaliton – veden kemiallinen ominaisuus suorittaa puhdistuksen

 

Katso myös ikkunanpesuvideomme.

 

CleanSiden päätoimialueet ovat Helsinki, Turku ja Tampere, mutta suoritamme ikkunanpuhdistustöitä projektiluontoisesti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ikkunoiden pesu

  1. Boubekri M. Daylighting, Architecture and Health: building design strategies. Oxford UK: Architectural Press, Elsevier 2008.
  2. Heshong, L., Wright, R. & Okura, S., Daylighting Impacts on Human Performance in School: Journal of the Illuminating Engineering Society 31(2):101-114 · September 2013 DOI: 10.1080/00994480.2002.10748396
  3. https://aceee.org/files/proceedings/2004/data/papers/SS04_Panel7_Paper24.pdf

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia