Ikkunanpesu

Ikkunanpesu – osa rakennussiivousta

Rakennus- ja remonttisiivouksen yhteydessä ikkunanpesun laajuus määritellään yleensä kohteen ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Ikkunoiden sisäpinnat pestään huolella ja karmit puhdistetaan pölystä ja liasta.  Etenkin uudiskohteissa ja remontin yhteydessä syntyvä hieno pöly pääsee kaikkialle. Näissä kohteissa myös ikkunoiden välipinnat ja ulkopinnat pestään tarvittaessa. CleanSide suorittaa korkeiden ikkunoiden ulkopintojen pesut suositulla Reach & Wash -menetelmällä. Tämä mahdollistaa ikkunanpesun ilman telineitä ja kemikaaleja, turvallisesti. 

 

 

Reach & Wash: kustannustehokas, nopea ja turvallinen ikkunapintojen pesu

Reach & Wash on suosittu ikkunanpesumenetelmä, sillä sen avulla ikkunoiden puhdistus tapahtuu täysin ilman pesuaineita. Pesuteho perustuu moneen kertaan suodatetun veden kykyyn imeä lika itseensä. Suodatettu huuhteluvesi myös kuivuu paremmin, eikä jätä valumaraitoja tai muita häiritseviä tahroja ikkunoihin. Ikkunoista tulee siis puhtaampia ja työaikaa säästyy perinteisen kuivausvaiheen jäädessä pois.

Etenkin vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden puhdistuksessa Reach & Wash “pesee” muut menetelmät. Se on paitsi luontoystävällinen myös kustannustehokas. Se myös mahdollistaa ikkunanpesun nopeammin ja edullisemmin kuin perinteiset menetelmät, sillä Reach & Wash-menetelmällä ikkunanpesijä yltää pesemään korkeat ja vaikeasti saavutettavat ikkunat jopa 20 metrin korkeudessa maasta käsin. Kun henkilönostimia tai telineitä ei tarvitse kuljettaa paikalle ja kasata, säästyy aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Katutasossa suoritettava puhdistus parantaa myös ikkunanpesijöiden työturvallisuutta.

 

Reach & Wash -ikkunanpesu

Nopea ja edullinen

  • Ei telineiden pystytystä
  • Kuivausvaihe jää pois

Turvallinen

  • Ei tarvetta henkilönostimille ja niiden siirtelylle kohteessa

Laadukas

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Ei kuivausjälkiä tai pesuainejäämiä

Ympäristöystävällinen

  • Kemikaaliton – veden kemiallinen ominaisuus suorittaa puhdistuksen

 

Lataa Reach & Wash -esite! 

Ikkunanpesu

 

CleanSiden päätoimialueet ovat Helsinki, Turku ja Tampere, mutta suoritamme ikkunanpuhdistustöitä projektiluontoisesti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ikkunoiden pesu

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia