Irtaimiston varastointi

Omat puhdistuslinjastot ja irtaimiston varastointipalvelut

Irtaimisto ja elektroniikka homepuhdistetaan pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa. Puhdistuslinjastossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta.

Irtaimiston ja elektroniikan homepuhdistuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että homepuhdistus tehdään hallitusti oikeanlaisessa ympäristössä. Puhdistusympäristöä valittaessa tulee ottaa huomioon useita asioita, kuten ympäristön puhtaus, muut tilojen käyttäjät, kulkureitti tiloihin/tiloista, pölynhallinnan toimivuus jne.

CleanSidella on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. CleanSide on myös kehittänyt kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka tuodaan tarvittaessa kohteen pihalle. Kolmas vaihtoehto on pystyttää puhdistuslinjasto asiakkaan kiinteistöön, mikäli olosuhteet sen sallivat.

Homeesta puhdistettu irtaimisto palautetaan yleensä suoraan asiakkaalle. Mikäli asiakkaan tilat eivät kuitenkaan ole vielä valmiit tai väistötilat ovat liian pienet, CleanSide voi tarjota varastointipalvelua projektin ajaksi. Varastotilat sijaitsevat lähellä kiinteää puhdistuslinjastoa ja ovat riittäviä isoihinkin säilytystarpeisiin (virastot, koulut yms.).

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia