Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja

CleanSide työnantajana

CleanSide Oy on erikoispuhdistusalan asiantuntijayritys. Poistamme tiloista ja irtaimistosta sisäilmaongelmia aiheuttavat homeet, pölyt ja muut häiriötekijät, ja autamme asiakkaitamme näin olemaan terveitä ja hengittämään vapaammin. Toimintamme kulmakiviä ovat mm. homepölysiivous ja irtaimiston puhdistus, sekä P1-tason loppusiivous, joista meillä on yli kymmenen vuoden kokemus. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on positiivinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin!

Toimitilat Helsingissä ja Tampereella

Meillä on omat, täysimittaiset puhdistuslinjastot Uudellamaalla ja Pirkanmaalla, mutta teemme sisäilmapuhdistustöitä kaikkialla Suomessa. Asiakkaihimme lukeutuvat mm. kaupungit ja kunnat, sairaanhoitopiirit ja suuret kiinteistönomistajat. Puhdistustyöt ovat vaihtelevia ja koostuvat erilaisista ja eripituisista projektiluontoisia urakoista. Asiakkaamme kaipaavat ennen kaikkea hienotunteisuutta, ripeyttä ja rautaisaa ammattitaitoa sisäilmapuhdistusprojektiensa hoidossa. Tämän me CleanSidella hallitsemme.

Henkilöstömme saumaton yhteistyö perustuu paitsi ammattitaitoon, myös yhteenkuuluvuuteen. CleanSide family, CleanSide-perhe, kuvaa henkilöstöämme hyvin. Kannamme vastuuta ja välitämme henkilöstöstämme, ja vastavuoroisesti henkilöstömme haluaa tehdä parhaansa – joka päivä. Meille työnantajana on tärkeää, että työntekijämme ovat paitsi ammattitaitoisia, myös viihtyvät työssään ja työympäristössään. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja kehitysseminaareja, sekä tietysti myös vapaa-ajantoimintaa tasapainottamaan työntekoa. Kesä- ja joulujuhlamme ovat legendaarisia ja niitä muistellaan vielä vuosienkin päästä. Panostamme myös työturvallisuuteen ja työntekijöiden työkyvyn ylläpitämiseen.

Työpaikka, johon on mukava tulla

CleanSide family tarkoittaa paitsi huolenpitoa ja vastuunkantoa, myös mukavaa ja vapautunutta ilmapiiriä. Tätä edesauttaa selkeä vastuunjako ja kattava perehdytys. Kaikki kuuluvat joukkoon, olet sitten kausi- tai projektityöntekijä, tai pitkän linjan konkari. Työtä on mukava tehdä, kun työkaveriin ja hänen työnsä laatuun voi luottaa. Hyvä työkaveri myös auttaa tarvittaessa. Työntekijämme viihtyvät meillä ja työssään pitkään. Tätä haluamme vaalia vastaisuudessakin.

Tee työtä, jolla on merkitystä

Sisäilmaongelmat vaihtelevat laajuudeltaan ja vakavuudeltaan. Työpaikoilla tai kodeissa ilmetessään ne voivat aiheuttaa mittavia terveydellisiä ja taloudellisiakin haittoja. Me haluamme omalta osaltamme olla mukana auttamassa asiakkaitamme voimaan hyvin ja hengittämään vapaasti. Meille on tärkeää hoitaa työmme mahdollisimman sujuvasti, asiantuntevasti ja nopeasti, jottei asiakkaan ongelma pitkittyisi. Myös kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Puhdistamme sisäilmakohteiden irtaimiston huolellisesti ympäristöystävällisillä menetelmillä, autamme tavaroiden lajittelussa ja väistömuutossa. Kun vaurioitunut irtaimisto saadaan pelastettua eikä kaikkea tarvitse uusia toimimme sekä luonnon että asiakkaan parhaan edun mukaisesti. Meillä teet työtä, jolla on merkitystä!

Hae työntekijäksi

Haluatko olla osa CleanSide familya ja olla mukana luomassa parempaa sisäilmaa asiakkaillemme? Koska työmme on projektiluontoista, on osa- ja kokoaikaisille puhdistustyöntekijöille jatkuva tarve. Voit lähettää myös avoimen, vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@cleanside.fi. Merkitse osoitekenttään alue, jolle haet.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia