Easydes-pintadesinfektioaine

Easydes on tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine. Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille ja useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osaalueella.

 

Ominaisuudet 

  • Koostumus: Etanoli (60 p-%), Tertiäärinen butanoli (< 2 %), Kvaternäärinen ammoniumkloridi (< 0,5 %),
    Alkyyliamiinia (< 0,5 %)
  • Laajakirjoinen
  • Orgaanista rasitusta sietävä
  • Tutkitusti tehokas
  • CE-merkitty
  • Pakkauskoot: 6 x 500 ml tai 3 x 5 l
  • Valmistaja: KiiltoClean Oy
  • Valmistettu Suomessa

 

Tuotetiedot

Etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia ja kestää orgaanista rasitusta. Mikrobisidisesti laajatehoinen: Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja fungit. Desinfektioteho saavutetaan myös näkyvästi kontaminoituneilla pinnoilla. Poistaa hyvin lian ja rasvan. Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: EN 13727 (bakteerit), EN 13697 (bakteerit, hiivat, homeet), EN 13624 (hiivat), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno- ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi), EN 16615 One System Basic-pyyhkeillä sekä Easydes desinfektiopyyhkeillä.

 

Käyttöohje

Tuote on käyttövalmis liuos. Kostuta pinnan pyyhinnässä käytettävä taitos tai pyyhe desinfektioaineella. Huomioi riittävä kosteus. Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti. Odota, että alkoholi on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa. One System Basic pyyhkeiden käyttöaika Easydes desinfektioaineen kanssa on 28 vrk. Säilytetään huonelämmössä.

 

Lataa Easydesin käyttöturvatiedote tästä

Lataa Easydesin tuotetiedote tästä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Samu Hiltunen
Tuoteryhmäpäällikkö
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelu
010 423 4575
tuotetilaukset@cleanside.fi

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...