Sanipull-hoitajakutsunarut

IMG_0838_hoitajakutsu 3

Sairaaloissa ja hoitolaitoksissa perinteisesti käytettävien hoitajakutsu- ja ovenavauspisteiden vetonarut likaantuvat materiaalinsa takia helposti ja niiden puhdistus on lähes mahdotonta. Kovassa käytössä likaantuminen tapahtuu nopeasti ja muodostaa hygieniariskin. Lisäksi likaantuneet narut viestivät helposti väärää kuvaa pintojen puhtaanapidon tasosta sairaalaympäristössä.

Sanipull hoitajakutsu- ja ovenavausvetonarut sopivat sairaalaolosuhteisiin helppohoitoisuutensa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta. 100 % vinyylistä valmistetut Sanipull-vetonarut ovat helposti puhdistettavissa kaikilla laitoshuollon käyttämillä puhdistus- ja desinfiointiaineilla. Lisäksi ne erottuvat leveytensä ja värien ansiosta taustastaan vanhoja naruja selkeämmin. Sanipull-vetonarut ovat ergonomisempia ja sopivat käytettäväksi niin wc- ja suihkutilojen hoitajakutsunaruina kuin ovenavauspisteiden vetonaruina.

Sanipull-vetonarut voidaan liittää nykyisiin ovenavaus- ja hoitajakutsumekanismeihin helposti kiinnitysadaptereidensa ansiosta. Valmistamme narut asiakkaan tarvitsemien mittojen mukaisesti. Vanha epähygieeninen naru irroitetaan ja paikalle kiinnitetään Sanipull. Asennus on helppo suorittaa itse tai voit jättää sen CleanSiden tehtäväksi. Sanipull-vetonarujen avulla voidaan yhtenäistää koko sairaalan vetonarukanta. Paremman hygienian lisäksi tämä antaa myös ammattimaisemman kuvan niin potilaille kuin muille tiloissa liikkuville.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Liiketoimintajohtaja
Sairaalahygieniatuotteet
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4575

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...