Sanipull-hoitajakutsunarut

IMG_0838_hoitajakutsu 3

 

Sanipull-hoitajakutsunarun avulla parempaa sairaalahygieniaa

Sairaaloissa ja hoitolaitoksissa perinteisesti käytettävien hoitajakutsuvetonarut likaantuvat materiaalinsa takia helposti ja niiden puhdistus on lähes mahdotonta. Kovassa käytössä likaantuminen tapahtuu nopeasti ja muodostaa hygieniariskin. Lisäksi likaantuneet narut viestivät helposti väärää kuvaa pintojen puhtaanapidon tasosta sairaalaympäristössä.

Sanipull hoitajakutsuvetonarut sopivat sairaalaolosuhteisiin helppohoitoisuutensa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta. 100 % vinyylistä valmistetut Sanipull-vetonarut ovat helposti puhdistettavissa kaikilla laitoshuollon käyttämillä puhdistus- ja desinfiointiaineilla. Lisäksi ne erottuvat leveytensä ja värien ansiosta taustastaan vanhoja naruja selkeämmin. Sanipull-vetonarut ovat ergonomisempia ja sopivat käytettäväksi muun muassa wc- ja suihkutilojen hoitajakutsunaruina.

Sanipull-vetonarut voidaan liittää nykyisiin hoitajakutsumekanismeihin helposti kiinnitysadaptereidensa ansiosta. Valmistamme narut asiakkaan tarvitsemien mittojen mukaisesti. Vanha epähygieeninen naru irroitetaan ja paikalle kiinnitetään Sanipull. Asennus on helppo suorittaa itse. Sanipull-vetonarujen avulla voidaan yhtenäistää koko sairaalan vetonarukanta. Paremman hygienian lisäksi tämä antaa myös ammattimaisemman kuvan niin potilaille kuin muille tiloissa liikkuville.

 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Mihin Sanipull-vetonarut on tarkoitettu?

Sanipull-vetonarut on kehitetty korvaamaan vanhat, punotusta materiaalista valmistetut, helposti likaantuvat vetonarut hoitajakutsujärjestelmissä. Ne on helppo pitää puhtaana, erottuvat selkeästi ympäristöstään ja ovat ergonomisia tarttua.

Sopivatko vetonarut tilojemme järjestelmiin?

Sanipull-vetonarut sopivat liitettäväksi kaikenlaisiin hoitajakutsulaitteistoihin ja vetonarumalleihin. Kiinnitysadapterin ansiosta ne on helppo liittää paikoilleen.

Minkä kokoisina ja värisinä vetonaruja myydään?

Teemme vetonarut aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaisina. Sanipullia on saatavana punaisena. Kysy lisää myynnistämme!

Onko vetonarut helppo asentaa paikoilleen?

Kyllä. Sanipull-vetonarujen mukana toimitetaan aina asennusohjeet. Vetonarut on helppo asentaa ohjeen avulla paikoilleen. Erikoistyökaluja ei tarvita.

Millä vetonaruja voi puhdistaa?

Sanipull-vetonarut on helppo puhdistaa materiaalinsa ja muotoilunsa ansiosta. Ne voidaan pyyhkiä kaikilla yleisillä laitoshuollon käyttämillä puhdistus- ja desinfiointiaineilla (esim. 70 % etanolipohjaiset aineet sekä kloori).

 

Sanipull dokumentit

 

Esite Sanipull

Asennusohjeet hoitajakutsuvetonaru

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Samu Hiltunen

Tuoteryhmäpäällikkö
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelu

010 423 4575
tuotetilaukset@cleanside.fi

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...