Uniloo – ilmatäytteinen virtsapussi

 

Uniloo on kertäkäyttöinen, ilmatäytteinen virtsapussi miehille ja naisille

Uniloo on hygieenisempi vaihtoehto perinteiseillä pestäville virtsapulloille tai “sorsille”. Pussin sivuilla olevat ilmatäytteiset tuet ja yläreunan ilmatäytteinen rengas tekevät Uniloosta potilaalle helpon pideltävän. Tuotteessa on mitta-asteikko, jolla voidaan mitata virtsan määrä (punnitsemalla tai ml-asteikosta).

Uniloon yläosan täytettävä ilmarengas takaa, että pussin saa aseteltua tiiviisti, eikä vuotoja synny. Virtsaamisen aikana tukevaa Uniloota on helppo ja kätevä pitää paikallaan ja se mahtuu pystyyn myös useimpiin sairaalasänkyjen pullotelineisiin. Tuotteen sisällä oleva imeytyslevy pystyy sitomaan/imeyttämään itseensä n. 700 ml virtsaa. Uniloota voidaan käyttää myös katetrien tyhjentämiseen tai oksennuspussina. Käytön jälkeen Uniloo voidaan helposti sulkea teipillä ja hävittää polttojätteen (erite) mukana, samaan tapaan kuin vaipat.

 

Tuotekoodit ja pakkauskoot

 

TuotenumeroTuotePakkauskoko
(kpl / pkt)
Myyntierä
(pkt / kartonki)
10010Uniloo20 kpl / pkt13
10046Goloo pumppu1 kpl1
10045Uniloo sänkyteline1 kpl1
10104Lisä-imeystyslevyt /
tyynyt*
100 kpl / pkt1

 

* Lisälevyt, jotka voidaan asettaa Goloon sisään. Näin saadaan enemmän imukykyä tarvittaessa. Jokaisessa alusastiassa on aina 1 x imeytyslevy valmiina.

 

 

 

 

 

Uniloon esittelyvideo

(englanniksi)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Samu Hiltunen

Tuoteryhmäpäällikkö
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelu

010 423 4575
tuotetilaukset@cleanside.fi

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...