Hengityssuojaimet

Hengityssuojaimet CleanSidelta! Tarjoamme valikoiman kirurgisia suu-nenäsuojia ja FFP2-luokan hengityksensuojaimia terveydenhuollon tarpeisiin, yrityksille ja organisaatioille, sekä jälleenmyytäviksi kuluttajille. Laadukkaat hengityssuojat ovat testattuja, eivätkä ne ärsytä ihoa tai nukkaa. Kaikkia tuotteita löytyy varastosta, ja tuotteilla on nopeat toimitusajat.


 

Tutustu tuotteisiimme!


JedX hengityssuojaimet (FFP2)

A1 Air hengityssuojaimet (FFP2)


Lifa Air -suu-nenäsuojaimet (IIR)

Pestävät kangasmaskit


Oikein käytettynä hengityssuojaimet suojaavat käyttäjäänsä

Hengityssuojaimia on erilaisia. CleanSiden hengityksensuojaimet (FFP3) ja kirurgiset suu-nenäsuojukset on valmistettu erityisesti terveydenhuollon tarpeita ajatellen, ja ne suojaavat käyttäjäänsä oikein käytettyinä. Kaikkia hengityssuojaimia on käsiteltävä vain puhtain käsin, ja viruksella mahdollisesti kontaminoitunut kasvosuojus tulee hävittää asianmukaisesti. Kertakäyttöiset hengityksensuojat ovat nimensä veroisesti kertakäyttöisiä, eikä niitä tulee uusiokäyttää.

Kirurgiset suu-nenäsuojukset

Kirurgiset suu-nenäsuojukset on luokiteltu lääkinnällisiksi laitteiksi. Ne vähentävät altistumista taudinaiheuttajille tilanteissa, joissa on pisaratartunnan vaara, kuten koronaviruspandemiassa. Se voidaan myös asettaa sairastuneen henkilön kasvoille, jotta tämä ei tartuttaisi ympärillään olijoita yskiessään tai aivastaessaan. IIR-merkityt kirurgiset suu-nensäsuojukset ovat roiskesuojattuja. Niitä käytetään ensisijaisesti terveydenhuollossa suojaamaan hoitohenkilökuntaa ja potilaita. Pandemian aikana myös monet asiakaspalvelijat esimerkiksi kampaamoissa, ravintoloissa ja kauneushoitoloissa ovat käyttäneet kirurgisia suu-nenäsuojuksia asiakkaiden kanssa asioidessaan. Tämä suojaa henkilökuntaa ja asiakkaita, sekä luo turvallisuuden tunnetta muuten epävarmana aikana.

Hengityksensuojaimet

Hengityksensuojaimet suodattavat ympäröivän ilman hiukkas- ja nesteaerosoleja, kun suojain on tiiviisti kasvoilla. FFP2-luokan hengityksensuojaimien suodatusteho on yli 94 %, ja FFP3-luokan suojaimet suodattavat jopa 99 % ilman epäpuhtauksista.

Katso myös HUS Logistiikan video maskin oikeanlaisesta käytöstä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Samu Hiltunen

Tuoteryhmäpäällikkö
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelu

010 423 4575
tuotetilaukset@cleanside.fi

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...