Antibakteeriset väliverhot

IMG_0832

 

Perinteisiin sairaaloissa käytettäviin potilastilojen kangasverhoihin liittyy monenlaisia ongelmia. Niiden on todettu tutkimuksissa kontaminoituvan helposti ja niistä on löydetty mm. MRSA sekä enterokokkibakteereita. Kangasverhot pitäisi pestä säännöllisesti 3 kk välein*. Aina tähän ei kuitenkaan ole mahdollista päästä, johtuen mm. verhojen työläästä ja hankalasta vaihtamisesta, ajallisesti pitkästä pesulakierrosta sekä varaverhojen puutteesta. Myös kangasverhojen paloturvallisuuskäsittely tulisi uusia säännöllisesti, jotta ne täyttävät paloturvallisuusmääräykset. Voit lukea lisää perinteisten väliverhojen kontaminoitumisesta tästä.

CleanSiden antibakteeriset, vaihdettavat väliverhot tarjoavat ratkaisun kaikkiin edellä mainittuihin ongelmiin. Polypropeenista valmistetut verhot on helppo asentaa olemassa oleviin verhokiskoihin, ilman tarvittavia lisäadaptereita. Verhoja on saatavana 4 eri vakiokoossa ja 7 eri värisenä.

Verhojemme antibakteerinen käsittely tuhoaa 99,99 % mikrobeista jopa 3 minuutissa. Tehovaikutus on markkinoiden nopein. Tuotteemme antibakteerisia ominaisuuksia tutkittu myös Suomessa Helsingin yliopiston Hjelt-instituutissa.

*Lähde: Anttila, Hellstén, et al. Hoitoon liittyvien infektioiden torjunta. 2010.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Riikka Stjerna
Asiakkuuspäällikkö
050 512 2327
riikka.stjerna@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...