Antibakteeriset väliverhot

 

CleanSiden antibakteeriset väliverhot tuhoavat 99,99 % mikrobeista

Perinteisiin sairaaloissa käytettäviin potilastilojen kangasverhoihin liittyy monenlaisia ongelmia. Niiden on todettu tutkimuksissa kontaminoituvan helposti ja niistä on löydetty mm. MRSA- sekä enterokokkibakteereita. Kangasverhot pitäisi pestä säännöllisesti 3 kk välein*. Aina tähän ei kuitenkaan ole mahdollista päästä, johtuen mm. verhojen työläästä ja hankalasta vaihtamisesta, ajallisesti pitkästä pesulakierrosta sekä varaverhojen puutteesta. Myös kangasverhojen paloturvallisuuskäsittely tulisi uusia säännöllisesti, jotta ne täyttävät paloturvallisuusmääräykset. Voit lukea lisää perinteisten väliverhojen kontaminoitumisesta tästä.

CleanSiden antibakteeriset, vaihdettavat väliverhot tarjoavat ratkaisun kaikkiin edellä mainittuihin ongelmiin. Polypropeenista valmistetut verhot on helppo asentaa olemassa oleviin verhokiskoihin, ilman tarvittavia lisäadaptereita. Verhoja on saatavana 4 eri vakiokoossa ja 7 eri värisenä.

Verhojemme antibakteerinen käsittely tuhoaa 99,99 % mikrobeista jopa 3 minuutissa. Tehovaikutus on markkinoiden nopein. Tuotteemme antibakteerisia ominaisuuksia tutkittu myös Suomessa Helsingin yliopiston Hjelt-instituutissa.

*Lähde: Anttila, Hellstén, et al. Hoitoon liittyvien infektioiden torjunta. 2010.

 

Silikoniliinat saavat verhot liukumaan kitkatta

Valikoimistamme löytyy myös kätevät silikonilinat, joita käytetään verhotappejen ja -kiskon liukastamiseen. Liinojen avulla verho liukuu kiskoissa kitkatta. Suosittelemme asiakkaillemme silikoniliinojen tilausta ensimmäisen verhotilauksen yhteydessä.

 

Verhojen vaihtolomake muistuttaa verhojen vaihdosta

Olemme kehittäneet lomakkeen, jonka voi tulostaa osaston tai välinevaraston seinälle kiinnitettäväksi. Lomakkeelta voit tarkastaa kätevästi koska verhot on viimeksi vaihdettu. Lataa lomake tästä.

 

Lataa verhoesite

Lataa antibakteeristen väliverhojen esite 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Michael Casagrande

Tuoteryhmäpäällikkö
050 475 0266
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelu

010 423 4575
tuotetilaukset@cleanside.fi

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...