Uusi antimikrobinen suojapinnoitus avuksi taistelussa koronaa vastaan

24.11.2020 Olemme lanseeranneet uuden antimikrobisen suojapinnoituspalvelun avuksi koronaviruksen leviämistä vastaan. Pinnoitus perustuu nanoteknologiaan. Se tuhoaa mikrobit mekaanisesti eikä näin aiheuta haitallisia mutaatioita.

CleanSiden suojapinnoite soveltuu kaikille yhteiskäyttöpinnoille, joista se tuhoaa pinnoille tulevia bakteereja ja viruksia jatkuvatehoisesti 12 kuukauden ajan. Suojapinnoitus tehoaa tutkitusti hyvin myös koronavirusta vastaan. Pinnoitus on asennuksen jälkeen täysin näkymätön ja hajuton.

Suojapinnoitus tuhoaa haitalliset mikrobit myös desinfiointien välissä. Näin terveydelle haitallisia mikrobipesäkkeitä ei pääse syntymään. Menetelmä ei poista nykyisten koronaohjeistusten noudattamisen tärkeyttä, vaan tukee omalta osaltaan parhaaseen lopputulokseen pääsemistä. THL:n ja muiden virallisten tahojen antamia suosituksia ja määräyksiä on edelleen syytä noudattaa.

Suojapinnoitetut tilat tunnistaa Turvalliset tilat – tarroista, joita löytyy pinnoitetuista tiloista sekä sähköisessä muodossa organisaation verkkosivuilta. Tarrat viestivät henkilökunnalle sekä muille tilojen käyttäjille, että pinnat desinfioituvat jatkuvasti ja tiloja on turvallisempi käyttää.

Lue lisää antimikrobisesta suojapinnoitteesta 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia