Asiakastarina: Punaisen tiilitalon julkisivun puhdistus kuivajäällä

 

CleanSide sai loppukeväällä 2020 yhteydenoton asiakkaalta, jonka kauniin, punatiilisen omakotitalon julkisivu kaipasi puhdistusta. Tiiliin oli aikojen saatossa kasvanut sammalta ja jäkälää etenkin talon varjoisalla puolella. Talon omistaja toivoi puhdistustyöltä ennen kaikkea laadukasta lopputulosta. Myös työn turvallinen toteutus oli asiakkaallemme tärkeää, sillä talon seinät olivat paikoin jopa 3,9 m korkeat. 

Julkisivun puhdistustavaksi valikoitui kuivajääpuhallus. Kuivajääpuhalluksessa kuivajääpellettejä puhalletaan kovalla paineilmalla puhdistettavalle pinnalle. Pinnalle osuessaan ne kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan. Kuivajään lämpötila on -79°, joten se myös desinfioi puhdistettavan pinnan.

 

 

Puhdistettavaa pintaa asiakkaamme omakotitalossa oli yhteensä noin 140 m2. Kasvuston poisto tiilipinnasta sujui kahdelta CleanSiden työntekijältä kahdessa päivässä. Apuna käytettiin telineitä, jotta työ sujuisi helposti ja turvallisesti.

Talon omistaja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. “Kaikki sujui nopeasti ja sovitun mukaisesti. Molemmat pääkriteerini työlle, eli laadukas lopputulos ja turvallinen toteutus täyttyivät. CleanSiden työntekijät olivat mukavia ja asiantuntevia. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen ja suosittelisin CleanSiden kuivajääpuhallusta myös muille!”

 

Kuivajääpuhallus tehosi kasvustoon hyvin

 

Telineiden avulla työ sujui nopeasti ja turvallisesti

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia