Asiakastarina: Kellari kreosoottivapaaksi lasimurskapuhalluksen avulla

Marraskuussa 2019 Asbestikoplan Ville Rämöltä tuli yhteydenotto CleanSidelle. Asbestikopla Oy on Pirkanmaan alueella toimiva, asbestitöihin ja -kartoituksiin erikoistunut rakennusalan yritys. Rämö tiimeineen oli suorittamassa kellarin kunnostustyötä omakotitalossa Pirkanmaalla. Asbestikopla toimi kohteessa aliurakoitsijana. Työt sujuivat muuten mallikkaasti, mutta kellarin seinissä, noin 20 neliön alueella oleva kreosootti osoittautui todella hankalasti poistettavaksi. Kreosoottia, eli kivihiilipikeä, esiintyy etenkin ennen vuotta 1970 rakennetuissa kohteissa. Se on terveydelle haitallista, ja sen purkutyö tuleekin tehdä haitta-ainepurkuna. 

Kreosoottia puhdistettiin Asbestikoplan toimesta ensin käsivoimin, mutta työ oli vaivalloista ja hidasta ja uhkasi venyttää urakan aikataulua. Rämö otti yhteyttä CleanSideen, sillä hänellä oli jo aiempia hyviä kokemuksia lasimurskapuhalluksesta sekä yhteistyöstä CleanSiden kanssa. Tämän jälkeen kreosootti puhdistettiin kellarin seinistä nopealla aikataululla. 

Rämö kiittelee yhteistyötä ja nopeaa toimintaa: “Tilasin työn maanantaina aamupäivällä. CleanSide tuli paikalle kahden tekijän ja laitteiston kanssa tiistaiaamuna, ja iltapäivällä seinä oli puhdas. Olen erittäin tyytyväinen palvelun laatuun ja nopeuteen, ja tulen tilaamaan pintojen puhdistustöitä CleanSidelta myös jatkossa.” Myös pääurakoitsija, Maarakennus T. Haavisto Oy, kiitteli CleanSiden työtä. “Olemme todella tyytyväisiä koko palveluketjuun. CleanSide toimi joustavasti ja ripeästi ja jälki oli erittäin hyvää. Pysyimme heidän ansiostaan hyvin aikataulussa ja voimme ehdottomasti suositella heitä myös muille.” 

 

Kreosootti irtosi kellarin seinästä siististi lasimurskapuhalluksen avulla

 

Noin 20 neliön seinäpinta puhdistettiin päivässä

 

Kellari osastoitiin ja alipaineistettiin 

 

Lue lisää lasimurskapuhalluksesta täältä.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia