Lasimurskapuhallus

Lasimurskapuhallus kiinteistöjen pintojen puhdistukseen

Lasimurskapuhallus on hellävarainen mutta tehokas kiinteistöjen eri pintojen puhdistusmenetelmä. Se sopii lähes kaikille pinnoille, ja kemikaalittomana menetelmänä se puhdistaa lian tehokkaasti, mutta jättää pinnan ehjäksi ja kuivaksi. Se jättää jälkeensä ainoastaan pinnasta poistuneen lian sekä hienoa lasipölyä.

 

 

Mitä on lasimurska?

Laskimurska on kierrätyslasista valmistettua lasihiekkaa. Se ei aiheuta haavoja, sillä lasijyvien reunat ovat pyöristettyjä, ei teräviä.

Mitä on lasimurskapuhallus?

Lasimurskapuhalluksessa hienoa lasihiekkaa puhalletaan kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Puhallukseen käytettävä lasi on ympäristöystävällistä kierrätyslasia. Lasi on täysin myrkytön ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä. Lasimurskapuhallus ei jätä jäämiä puhdistettuun pintaan, mutta tekee puhdistettavasta pinnasta kevyesti mattapintaisen. Näin sen saa esimerkiksi helposti maalattua heti puhdistuksen jälkeen. Tarpeen vaatiessa lasimurskapuhallus voidaan tehdä nk. märkäpuhalluksena, jolloin pölyä ei käytännössä synny ollenkaan.

Lasimurskapuhallus on tehokas pintojen puhdistusmenetelmä

Lasimurskapuhallus on hellävarainen mutta tehokas puhdistuskeino. Sen etu on lasimurskan karkeuden säätelymahdollisuus. Näin puhdistustehon voi optimoida juuri oikeaksi pinnan ja poistettavan lian mukaan. Perinteisemmät puhdistusmenetelmät, kuten hiekkapuhallus, saattavat usein vahingoittaa pintoja liikaa ja pölisevät huomattavasti enemmän. Hellävaraisemmat puhdistusmenetelmät, kuten esimerkiksi soodapuhallus taas eivät usein ole tarpeeksi tehokkaita. Erityisen hyvin lasimurskapuhallus sopii lautaverhoiltujen julkisivujen maalipoistoon ja puhdistukseen esim. homepilkuista, mutta myös peltien puhdistamiseen maalista, sammalen poistoon ja teollisuuden tarpeisiin.

 

Lasimurskapuhallus sopii hyvin erilaisten pintojen puhdistukseen

 

Lasimurskapuhallus sopii lähes kaikille pinnoille

Lasimurskalla voi puhdistaa monenlaisia pintoja, kuten esimerkiksi betonia, puuta ja metallia. Lasimurska jättää jälkeensä ainoastaan hienoa lasipölyä sekä poistetun lian. Lasimurskapuhallus on kuitenkin huomattavasti pölyttömämpi puhdistusmenetelmä kuin esimerkiksi sooda- tai hiekkapuhallus. Tarvittaessa lasimurskapuhalluksen voi toteuttaa myös pölyttömänä märkäpuhalluksena.

Ympäristöystävällinen ja myrkytön

Lasimurska valmistetaan kierrätyslasista. Luonnontuotteena lasi on täysin kemikaaliton ja myrkytön, mikä tekee lasimurskapuhalluksesta ympäristöystävällisen puhdistusmenetelmän.

 

Asiakkaidemme kokemuksia CleanSide
lasimurskapuhalluksesta

Lasimurskapuhallus sopii monelle eri pinnalle. Sen avulla olemme lyhentäneet asiakkaidemme saneeraus- ja puhdistusprojektien kestoa huomattavasti. Alla voit lukea asiakkaidemme kokemuksia lasimurskapuhalluksesta.

 

Asiakastarina: Omakotitalon vanhan maalipinnan poisto

 

 

Asiakastarina: Kellarin puhdistus kreosootista

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia