Katsaus kuluneeseen vuoteen

Vuosi 2020 on ollut monella tapaa mieleenpainuva. Koronavirus on vaikuttanut tavalla tai toisella meihin kaikkiin. Me CleanSidella olemme kiitollisia siitä, että työtilauksia on tullut runsaasti läpi vuoden haastavista ajoista huolimatta. Olemme myös kasvattaneet palveluvalikoimaamme, saaneet rekrytoitua lisää mahtavia työntekijöitä ja tehneet monia mielenkiintoisia projekteja.

Voin kuitenkin tunnustaa omalta osaltani, että välillä on ollut haastavaa elää epävarmuudessa. Huoli oman lähipiirin ja työntekijöiden hyvinvoinnista ja terveydestä sekä koronan taloudellisista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista on ollut ajoittain suuri. Odotan kuitenkin toiveikkain mielin vuotta 2021. Olen varma, että siitä tulee kuluvaa vuotta parempi.

Viruksen tutkimiseen on panostettu maailmanlaajuisesti valtavasti resursseja ja uusia innovatiivisia ratkaisuja on kehitetty nopeasti. Toimme loppusyksystä markkinoille uuden saksalaisen antimikrobisen suojapinnoituspalvelun, joka tuhoaa koronaviruksen kosketuspinnoilta 12 kuukauden ajan asennuksesta. Nanoteknologiaan perustuvasta suojapinnoitteesta on nopeasti tullut yksi kysytyimmistä palveluistamme. Olen iloinen, että voimme näin omalta osaltamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä huolehtimaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Toivotan itseni ja koko porukkamme puolesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua. Tulemme selviämään näistä haastavista ajoista yhdessä!

 

Micke

 

Michael Casagrande
Toimitusjohtaja
CleanSide Oy

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia