“Valitsimme CleanSiden väliverhot nimenomaan antibakteerisuuden takia”

3.6.2022 Savonlinnan keskussairaalan naistentautien ja gynekologian poliklinikka on käyttänyt CleanSiden antibakteerisia väliverhoja jo vuodesta 2017 saakka. Alunperin he vaihtoivat vanhat kankaiset väliverhonsa CleanSiden antibakteerisiin hygieniasyistä.

“Meillä on täällä kaksi kirurgista osastoa ja naistenpoliklinikkaosasto, joilla kaikilla on CleanSiden väliverhot käytössä. Valitsimme verhot nimenomaan antibakteerisuuden takia, sillä osastomme ovat puhtausluokkaa 1 ja 2”, Marjut Laamanen, naistentautien ja gynekologian poliklinikan apulaisosastonhoitaja, kertoo.

Osastolla verhot ovatkin ahkerassa käytössä. “Meidän osastoillamme verhoja todella tarvitaan intimiteetti- ja näkösuojaksi. Välillä meillä on esimerkiksi useampikin potilas samassa huoneessa, ja kun teemme erilaisia toimenpiteitä, mm. katetrointia tai haavanhoitoa intiimialueelle, on näkösuoja todella tarpeen. Toisaalta, kun näkösuojaa ei tarvita, ne saa myös siististi suppuun”, Laamanen kuvailee.

Laamasen osastoilla tilataan verhoja suurina satseina niin, että niitä löytyy aina varastosta. Ne vaihdetaan aina tarpeen mukaan, tai viimeistään silloin, kun niiden vaihtoaika koittaa. Verhoihin merkitty päivämäärä helpottaa työtä, sillä se kertoo, milloin seuraava vaihto on hyvä tehdä.

“Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä on käytössä kauniit vaaleansiniset verhot, jotka sopivat hyvin sairaalaympäristöön. CleanSiden verhot ovat myös tarpeeksi pitkät meille, ja voimme helposti lyhentää niitä tarpeen mukaan”, Laamanen kuvailee. “CleanSiden antibakteeriset väliverhot ovat helppokäyttöiset ja hyvännäköiset. Myös asiakaspalvelu on mukava. Verhojen hinta-laatusuhde on kohdallaan, sillä verhot kestävät käytössä ja ovat laadukkaat. Suosittelisin verhoja ehdottomasti myös muille”, hän summaa.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...