Uusi D25 UV-desinfiointilaite herättää kiinnostusta

27.8.2021 CleanSiden helmikuussa 2021 lanseeraama UV-desinfiointilaite on saanut hyvän vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa ympäri maata. “Kovan kiinnostuksen vuoksi tilasimme juuri lisää koekäyttölaitteita, sillä haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden laitteen koekäyttöön ennen hankintapäätöstä”, CleanSiden liiketoimintajohtaja Samu Hiltunen kertoo.

D25 on saanut käyttäjiltä paljon kehuja etenkin helpon käytettävyytensä ja nopean desinfiointisyklinsä ansiosta. D25 on herättänyt kiinnostusta myös terveydenhuollon ulkopuolella. Uusien koekäyttölaitteiden myötä voimme tarjota D25:n kokeiluun entistä laajemmalle asiakaskunnalle”, Hiltunen kertoo.

 

 

 

D25 on ensimmäinen lääkinnälliseksi laitteeksi rekisteröity UV-desinfiointilaite (EN 60601-1, luokka IIa). Sillä voidaan desinfioida helposti ja nopeasti kaikki kovapintaiset ei-invasiiviset lääkinnälliset laitteet, pientarvikkeet ja elektroniset laitteet kuten matkapuhelimet, tabletit yms. Desinfiointisykli on markkinoiden nopein: se kestää ainoastaan 25 sekuntia. Tässä ajassa saavutetaan vähintään log 4 (99,99 %) mikrobivähentymä viruksiin ja log 6 (99,9999 %) vähentymä bakteereihin. Laite tehoaa tutkitusti myös koronavirukseen.

 

Mikäli olet kiinnostunut D25:n esittelystä tai sen saamisesta koekäyttöön, ota yhteyttä!

 

Samu Hiltunen

040 773 6277

samu.hiltunen@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...