Uusi D25 desinfioi lääkinnälliset laitteet ja elektroniikan vain 25 sekunnissa

 

 

24.2.2021 Cleansiden uusi D25 UV-desinfiointilaite auttaa luomaan turvallisemman hoitoympäristön vain 25 sekunnissa. Laite on kehitetty sairaaloiden, hoivakotien ja laboratorioiden ympäristöön lääkinnällisten laitteiden, elektroniikan ja muiden pientavaroiden tehokkaaseen ja turvalliseen desinfiointiin. Desinfiointi tapahtuu UV-C-valon avulla täysin ilman haitallisia kemikaaleja.

D25 saavuttaa ei-invasiivisten lääkinnällisten laitteiden kovilla, ei-huokoisilla pinnoilla mikrobien vähintään log-4-vähennyksen vain 25 sekunnissa. Se tuotti myös merkittävän log-vähentymän seuraavissa mikrobeissa: metisilliinille resistentti Staphylococcus aureus (MRSA), vankomysiiniresistentti enterokokki (VRE), koronavirukset, norovirukset, Escherichia colit.

D25 on CE-merkitty ja ensimmäisenä desinfiointilaitteena rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi (EN 60601-1, luokka IIa). Se on helppokäyttöinen ja täysin turvallinen desinfiointilaite, joka tukee lisäksi hyvän käsihygienian käytäntöjä. Lue lisää D25:sta täältä.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...