Uusi Cleanside Smartcard USB-hygienianäppäimistö helpottaa puhtaanapitoa

Teknologia ja hygieenisyys samoissa kuorissa

1.2.2019 Cleanside on markkinoinut jo useamman vuoden ajan erilaisia helposti puhdistettavia hygienianäppäimistöjä ja hygieenisiä hiiriä. Olemme saaneet paljon kyselyitä näppäimistöstä, jossa yhdistyisivät helppo puhdistettavuus ja integroitu toimikortinlukija, joka mahdollistaa nykyaikaisen ja vaadittavan kirjautumisen ohjelmistoihin terveydenhuollon ammattilaisen toimikortilla. Nyt toiveeseen on vastattu ja lanseerasimme loppuvuodesta 2018 uuden näppäimistömallin, Cleanside Smartcardin, jossa yhdistyvät integroitu kortinlukija sekä aiemmista malleista tuttu, korkealaatuinen ja helposti puhtaana pidettävä silikoninen kuoriosa. Tuote on saatavana USB-versiona.

 

Paljon käyttökohteita

Uusi malli soveltuu erityisesti ympäristöön, jossa on tärkeää, että kortinlukija on integroituna näppäimistöön. Vaihtoehtoinen ratkaisu, eli erillisen ulkoisen USB-kortinlukijan käyttö ei aina ole mahdollinen vähäisen pöytätilan tai esimerkiksi kiertokärryjen ahtaiden näppäimistöhyllyjen takia. Näihin pisteisiin uusi malli soveltuu erinomaisesti.

“Lähdimme kehittämään tätä asiakkailta saamiemme kommenttien ja toiveiden perusteella. Useasta paikasta, jossa nykyiset mallimme olivat koekäytössä, nousi esiin tarve saada näppäimistö, jossa olisi myös kortinlukija. Koekäyttökokemukset kentältä ovat olleet rohkaisevia ja ensimmäiset laitetoimituksetkin tehtiin jo viime vuoden lopulla.Yhteiskäyttöisten työasemien näppäinhygienian merkitys on alettu ymmärtää Suomessa hyvin, ja korkealaatuisten tuotteiden avulla tätä kehitystä on hyvä jatkaa” kommentoi liiketoimintajohtaja Samu Hiltunen.

 

Helppo puhdistaa ja käyttää

Cleanside Smartcard-hygienianäppäimistössä on edellisistä malleista tuttu CLEAN-ominaisuus, jolla näppäimistön saa lukittua puhdistuksen ajaksi. Näin ei tarvitse pelätä virhekirjauksia puhdistuksen aikana. Puhdistus tapahtuu yksinkertaisesti pyyhkimällä näppäimistön pinta ja aineiksi soveltuvat kaikki yleisesti käytettävät puhdistus- ja desinfiointiaineet. Hyvä puhdistettavuus mahdollistaa käyttäjiä tekemään toimenpiteen useasti vuorokauden aikana ja näin yhteiskäyttöiset näppäimistöt eivät enää toimi haitallisten mikrobien levittäjinä entiseen tapaan.

Tuote on saatavissa koekäyttöön veloituksetta. Ota yhteyttä Riikka Stjernaan, puh. 050 512 2327, riikka.stjerna@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...