Uudet Goloo kertakäyttöiset alusastiat parantavat sairaalahygieniaa

20.1.2022 Tammikuun uutuutena esittelemme tanskalaiset Goloo kertakäyttöiset alusastiat. Pehmeästä ja kestävästä polyeteenistä valmistetut Goloo-alusastiat tarjoavat hygieenisemmän, miellyttävämmän ja diskreetimmän vaihtoehdon perinteisille pestäville alusastioille ja virtsapusseille. Kaikki tuotemallit sisältävät tehokkaasti epämiellyttävää hajua torjuvan ja nesteitä jopa 600 ml itseensä imevän imeytyslevyn. Tuotteet on helppo varastoida, käsitellä ja hävittää käytön jälkeen hygieenisesti ja turvallisesti. Tuotteilla on CE-merkki.

“Goloo-tuotteet parantavat sairaalahygieniaa monella tavalla”, tuoteryhmäpäällikkö Samu Hiltunen kertoo. “Hoitohenkilökunnalta säästyy monta turhaa työvaihetta ja askelta Goloon ansiosta. Tuotteet myös parantavat sairaalaympäristöä, sillä ne vähentävät hajuja ja puhdistuksentarvetta.”

Goloo-alusastiat parantavat myös potilaskokemusta ja potilashygieniaa, sillä ne vähentävät mm. virtsatieinfektio- ja makuuhaavariskiä. Perinteisiin alusastioihin verrattuna ne ovat mukavammat käyttää.

Voit lukea Goloosta lisää tuotesivulta

 

Tarjoamme Goloo-tuotteita myös koekäyttöön, ota yhteyttä!

Samu Hiltunen
p. 010 423 4574
samu.hiltunen@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...