TAYS synnytysyksikkö: “Puhdistettava näppäimistö vähentää käsien kautta leviäviä infektioita”

Tampereen yliopistollisen sairaalan synnytysyksikkö käyttää CleanSiden helposti ja nopeasti desinfioitavia hygienianäppäimistöjä ja -hygieniahiiriä. Taysin synnytysyksikössä syntyy vuosittain noin 4400 vauvaa. Yksikössä hoidetaan sekä matalan riskin että riskiraskauspotilaiden synnytyksiä, sekä vaativaa hoitoa tarvitsevia synnyttäjiä ja vastasyntyneitä.

 

Käsihygienian tärkeys korostuu vastasyntyneiden kanssa työskennellessä

“Meillä TAYSissa on CleanSiden desinfioitavat Standard-näppäimistöt ja Hygi-hiiret käytössä koko synnytysosastollamme, sillä vastasyntyneiden kanssa työskennellessä käsihygienian tärkeys korostuu erityisesti”, apulaisosastonhoitaja Tuija Heinilä kertoo. “Valitsimme CleanSiden näppäimistöt, koska niitä on miellyttävä käyttää ja ne ovat helposti puhdistettavat”, Heinilä kehuu.

 

Koekäyttö auttoi päätöksessä

Synnytyssalin henkilökunta otti CleanSiden desinfioitavat näppäimistöt ja hiiret koekäyttöön vuonna 2016. Muutaman kuukauden kokeilun jälkeen he totesivat tuotteet laadukkaiksi ja tilasivat yhteensä 17 kappaletta näppäimistö-hiiri-paketteja synnytysosastolle. “Totesimme CleanSiden tuotteet näppäriksi ja helposti desinfioitaviksi. Myös hinta on varsin kohtuullinen”, Heinilä kertoo.

 

Hygienianäppäimistöt vähentävät käsien kautta leviäviä infektioita

Synnytysosaston henkilökunta on ollut tyytyväinen CleanSiden näppäimistöihin, sillä ne auttavat osaltaan vähentämään käsien kautta leviäviä infektioita. Myös mahdollisuus tuotteiden maksuttomaan koekäyttöön keräsi kiitosta henkilökunnan keskuudessa. “Suosittelemme, ja itse asiassa olemmekin jo suositelleet CleanSiden näppäimistöjä myös muille. Myös asiakaspalvelu on ystävällinen ja palvelualtis”, Heinilä kiittelee.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...