TAYS synnytysosasto: “Puhdistettava näppäimistö vähentää käsien kautta leviäviä infektioita”

Puhdistettavat näppäimistöt synnytysosastolle

4.2.2019 “Meillä TAYSissa on CleanSiden desinfioitavat Standard-näppäimistöt ja Hygi-hiiret käytössä koko synnytysosastollamme, sillä vastasyntyneiden kanssa työskennellessä käsihygienian tärkeys korostuu erityisesti. Valitsimme CleanSiden näppäimistöt, koska niitä on miellyttävä käyttää ja ne ovat helposti puhdistettavat. Myös hinta on varsin kohtuullinen”, kertoo apulaisosastonhoitaja Tuija Heinilä.

 

Koekäyttö auttoi päätöksessä

Synnytyssalin henkilökunta otti CleanSiden desinfioitavat näppäimistöt ja hiiret koekäyttöön vuonna 2016. Muutaman kuukauden kokeilun jälkeen he totesivat tuotteet laadukkaiksi ja tilasivat yhteensä 17 kappaletta näppäimistö-hiiri-paketteja synnytysosastolle.

 

Tyytyväinen päätökseen

Synnytysosaston henkilökunta on ollut tyytyväinen CleanSiden näppäimistöihin, sillä ne osaltaan auttavat vähentämään käsien kautta leviäviä infektioita selvästi. Myös mahdollisuus tuotteiden maksuttomaan koekäyttöön keräsi kiitosta henkilökunnan keskuudessa. “Suosittelemme, ja itse asiassa olemmekin jo suositelleet CleanSiden näppäimistöjä myös muille. Asiakaspalvelu on ystävällinen ja palvelualtis.”

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...