Suosittelisin Softloota ilman muuta myös muille

20.10.2022 Satasairaala teho-ja valvontaosastolla otettiin uudet Goloo-alusastiat käyttöön alkukesästä 2022. Kertakäyttöiset Goloot on suunniteltu muun muassa parantamaan hoitaja- ja potilaskokemusta, sekä vähentämään makuuhaava- ja infektioriskiä.

“Me otimme Goloot alunperin koekäyttöön mielenkiinnosta uutta tuotetta kohtaan. Pian kuitenkin huomasimme, että ne myös helpottavat osaston arkea, ja päätimme tilata Softloo-mallin ihan vakituiseen käyttöön”, osastonhoitaja Tiia-Maria Sädemaa kertoo. Osastolla huomattiin, että kertakäyttöiset alusastiat säästävät sekä aikaa että hoitajien liikkumista. “Meillä ei ole huuhteluhuonetta potilashuoneiden yhteydessä, joten vanhanmallisia alusastioita jouduimme kantamaan huuhteluun käytävää pitkin. Softloot voimme vain hävittää suoraan potilashuoneissa sekajätteen mukana”, Sädemaa kuvailee.

Softloo-alusastiat ovat saaneet hoitajilta paljon kehuja erityisesti imukykynsä ja helpon käytettävyytensä ansiosta. “Meillä Softloosta ollaan tykätty, sillä se sopii monille potilasryhmille. Imeytyslevyn imukyky on todella hyvä, joten alusastiasta ei läiky virtsaa. Hoitajat ovat myös kehuneet, miten helppo sitä on käyttää ja käytön jälkeen hävittää”, Sädemaa kehuu. “Suosittelisin Softloota ilman muuta myös muille”, hän sanoo.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...