“Softloot helpottavat arkea ja säästävät aikaa”

25.8.2022 Keski-Pohjanmaan keskussairaalan anestesia- ja leikkaustoiminnan osastolla on ollut CleanSiden Goloo kertakäyttöiset alusastiat käytössä kesästä 2022 asti. Osasto oli Soitessa ensimmäisten joukossa koekäyttämässä uusia tuotteita. 

“Me päädyimme alunperin ottamaan Goloot koekäyttöön vähän käytännön sanelemana”, apulaisosastonhoitaja Sanna Alho kertoo. “Meillä oli täällä käynnissä remontti, jonka takia alusastioita olisi pitänyt kantaa kerrosten välillä. Remontin aikana ne helpottivat arkea huomattavasti. Hoitajat kuitenkin tykästyivät Softloo-malliin, ja päätimmekin tilata sitä meille ihan vakituiseen käyttöön”, hän kertoo. 

Nyt Softloo kerää kiitosta sekä henkilökunnalta ja potilailta. “Softloot ovat hoitajien näkökulmasta todella mukavat ja kätevät käyttää. Ne ovat pehmeät ja niitä ei tarvitse erikseen käsitellä. Ne voi vain sinetöidä ja heittää suoraan pois, eivätkä ne siten jää haisemaan”, Alho kuvailee. “Potilaat taas pitävät niistä, koska ne eivät ole kylmät ihoa vasten, kuten tavalliset alusastiat”, hän kertoo.

Eniten kiitosta uudet kertakäyttöiset alusastiat saavat kuitenkin siitä, että ne säästävät hoitajien aikaa myös remontin loputtua. “Kertakäyttöisiä alusastioita ei tarvitse viedä erikseen pesuun tai hakea pesusta takaisin, vaan ne voidaan heti hävittää sekajätteen mukana. Meillä on niitä yleensä myös aina valmiiksi täytettynä. Täytämme niitä silloin kerralla enemmän, kun on aikaa”, Alho kertoo.   

Anestesia- ja leikkaustoiminnan osastolla CleanSiden kertakäyttöisiä alusastioita aiotaan käyttää myös jatkossa. “Olemme todenneet Softloot kovin käteviksi käyttää. Meillä niistä on pidetty kovasti ja suosittelemme niitä ehdottomasti myös muille”, Alho kiteyttää.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...