Sairaalahygieniapäivät Jyväskylässä

Sairaalahygieniapäivät Jyväskylässä – kiitos kävijöille!

29.3.2019 CleanSide oli jälleen näytteilleasettajana Valtakunnallisilla Sairaalahygieniapäivillä Jyväskylässä 26.-27.3.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Sairaalahygieniapäivät tarjosivat osallistujille monipuolisen katsauksen sairaalahygieniatoimintaan, infektioiden ja tartuntatautien torjuntaan sekä sairaaloiden potilasturvallisuuden edistämiseen. 

Messuosastomme kävijämäärä ylitti kaikki odotukset. Kiinnostus etenkin hygienianäppäimistöjämme, ja varsinkin uutta tuotettamme, Smartcard-näppäimistöämme kohtaan oli suuri. Asiakkuuspäällikkömme Riikka Stjerna ja liiketoiminnanjohtaja Samu Hiltunen vastasivat kysymyksiin ja esittelivät tuotteitamme. Kiitos kaikille kävijöille mielenkiintoisista ja antoisista keskusteluista! 

Valtakunnallisilla Sairaalahygieniapäivillä oli tarjolla myös informatiivisiä luentoja mm. hygieniaan, infektioihin ja mikrobiresistenssiin liittyen.

Osastollamme järjestettiin arvonta, jonka palkintona arvottiin ravintolalahjakortti. Arvonta on suoritettu ja lahjakortin voitti Karoliina Blomqvist Kuopiosta. Paljon onnea!  

Valtakunnallisten Hygieniapäivien ohjelman voit katsoa täältä.

 

Messuosastomme kävijämäärä ylitti odotukset

 

Sairaalahygieniapäivät

Liiketoiminnanjohtaja Samu Hiltunen CleanSiden messuosastolla

Sairaalahygieniapäivät

Luento infektioiden ehkäisemisestä

 

Asiakkuuspäällikkö Riikka Stjerna kertomassa CleanSiden tuotteista

 

Hygieniapäivät

Sairaalahygieniapäivien yleisöä

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...