Riihimäen seudun terveyskeskus: “Tuhat kertaa paremmat kuin vanhat kangasverhot”

10.1.2022 Riihimäen seudun terveyskeskuksessa kiireellisen hoidon yksikkö Pulssi 77:ssä on käytetty CleanSiden antibakteerisia väliverhoja jo vuodesta 2016 saakka. “Meillä on todella hyviä kokemuksia CleanSiden väliverhoista. Aiemmin meillä oli käytössä kangasverhot. Vaihdoimme CleanSiden antibakteerisiin verhoihin alunperin laitoshuoltajien suosituksesta, ja nämä ovat tuhat kertaa paremmat kuin vanhat kankaiset”, osastonhoitaja Katja Pietinen kertoo.

Verhot ovat saaneet paljon kiitosta hoitajilta. “Eron huomaa selvästi. Kun verhot tulivat, aiheuttivat ne henkilökunnassa wow-reaktion”, Pietinen nauraa. “Mutta huoneet näyttävät nyt selvästi paremmilta. Meillä on tällä hetkellä käytössä siniset verhot. CleanSiden verhot ovat aina siistit ja kivan väriset, eivätkä koskaan ole esimerkiksi rytyssä. Kyllä se antaa osastolle ihan erilaisen ilmeen”, hän lisää.

Kätevät käyttää ja kestävät

Kiireellisen hoidon yksikössä CleanSiden väliverhot ovat keränneet kiitosta paitsi ulkonäkönsä, myös helppokäyttöisyytensä ja kestävyytensä takia. Osastolla väliverhot vaihdetaan säännöllisin väliajoin. “CleanSiden verhot ovat helpot ja mukavat käyttää”, Pietinen kertoo. “Kertakäyttöisinä ne on helppo vaihtaa, jos ne likaantuvat. Ne liukuvat myös hyvin urassa ja kestävät käytössä repeämättä. Kaiken kaikkiaan olemme todella tyytyväisiä”, hän summaa.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...