Rediroom on maailman ensimmäinen tilapäinen eristyshuone

21.2.2022 CleanSide toi Rediroomin Suomeen! Rediroom on vain viidessä minuutissa pystytettävä eristyshuone, joka soveltuu pisara- ja kosketuseristykseen. Se on varustettu tehokkailla HEPA-suodattimilla, jotka poistavat jopa 99,995 % hengitysilman mikrobeista. Rediroom tarjoaa tilapäisen yhden hengen eristystilan esimerkiksi monipaikkaisissa huoneissa, ensiavussa ja teho-osastoilla.

“Rediroomia on käytetty muualla Euroopassa tartuntatautien riskin vähentämiseen koko pandemian ajan”, CleanSiden tuoteryhmäpäällikkö Samu Hiltunen kertoo. “Olemme iloisia voidessamme tarjota Rediroomia myös suomalaisen terveydenhuollon käyttöön. Rediroomista on tietysti hyötyä nyt pandemian aikana, mutta se tulee olemaan tarpeellinen myös pandemian loputtua, sillä se ehkäisee myös mesimerkiksi E. colin, influenssan, MRSA:n ja vatsatautien leviämistä”, Hiltunen kertoo.

Rediroom on saanut positiivisen vastaanoton jo useassa sairaanhoitopiirissä, ja ensimmäiset yksiköt ovatkin jo matkalla koekäyttöön. Voit lukea Rediroomista lisää tuotesivuilta.
Mikäli haluat lisätietoa Rediroomista tai olet kiinnostunut koekäytöstä, ota yhteyttä!

Samu Hiltunen
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...