RAS panostaa hyvään näppäimistöhygieniaan

 

“Ehdottomasti voimme suositella hammashuoltoon myös muille erityisesti tällaisena aikana, kun desinfiointiin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota”

 

21.4.2021 Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän suun terveydenhuolto päätti vuonna 2020 panostaa entistä parempaan näppäinhygieniaan. Kun CleanSiden hygienianäppäimistöt osoittautuivat koekäytön aikana helposti desinfioitaviksi ja muutenkin mukaviksi käyttää, suun terveydenhuollon yhteiskäyttöpisteille tilattiin vuoden aikana kahteen otteeseen Standard-mallisia näppäimistöjä. “Suun terveydenhuollon työntekijät ovat olleet erityisen tyytyväisiä näppäimistöjen helppoon puhdistettavuuteen, etenkin, kun osalla pisteistä käyttäjä vaihtuu useamman kerran päivässä”, RAS:n suun terveydenhuollon palveluesimies Päivi Pyykkönen kertoo.

 

Hyvä kirjoitustuntuma, helppo desinfioida

“Meillä uudet Cleansiden hygienianäppäimistöt ovat olleet käytössä erityisesti tiloissa, joissa on päivän aikana useampi käyttäjä, esimerkiksi ajanvarauksessa ja röntgenkuvauksen varauspisteellä”, Pyykkönen kertoo. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän suun terveydenhuollon työntekijät ovat kokeneet CleanSiden hygienianäppäimistöt miellyttäviksi käyttää. “Käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä näppäimistöihin. Ne ovat miellyttävän pehmeät ja kevyet käyttää,” Pyykkönen kehuu. Erityistä kiitosta sai hygienianäppäimistöjen helppo puhdistettavuus ja toiminto, jossa näppäimistön saa lukittua pyyhintää varten. Näin näppäimistöt saa desinfioitua kätevästi useamman kerran päivässä. “Ehdottomasti voimme suositella hammashuoltoon myös muille erityisesti tällaisena aikana, kun desinfiointiin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota”, Pyykkönen summaa.

 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...