Porvoon sairaalassa vanhat kangasverhot vaihtuivat CleanSiden antibakteerisiin väliverhoihin

26.10.2021 HUS Porvoon sairaalan tehostetun valvonnan osastolla on ollut CleanSiden antibakteeriset väliverhot käytössä jo muutaman vuoden ajan. “Otimme verhot käyttöön alunperin hygieniahoitajamme suosituksesta. Tämän vuoden alusta vaihdoimme myös sisätautien vuodeosaston vanhat kangasverhot antibakteerisiin, sillä olemme olleet erittäin tyytyväisiä CleanSiden verhoihin”, vuodeosaston osastonhoitaja Marika Innanen kertoo.

 

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä CleanSiden verhoihin. Lisäksi asiakaspalvelu on todella ystävällistä.”

 

 

Henkilökunta ja potilaat ovat tyytyväisiä

Antibakteeriset väliverhot ovat Innasen mukaan keränneet vain kiitosta osastolta. “Sekä henkilökunta että potilaat pitävät verhoista. Meillä on käytössä verkolliset mesh-top-verhot, joiden verkko-osa päästää päivänvalon läpi potilasvuoteillekin. Pidämme myös verhojen raikkaista väreistä ja kestävyydestä”, Innanen kertoo.

Erityisesti Innanen kiittää CleanSiden palvelua. “Meillä on CleanSiden kanssa sopimus, jonka mukaan verhot toimitetaan tietyin väliajoin, ja ne toimitetaan meille aina ajallaan. Lisäksi asiakaspalvelu on todella ystävällistä. Saan aina nopeasti apua, mikäli sitä tarvitsen, ja yhteyshenkilömme on todella mukava”, hän kehuu.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...