“Olemme olleet tyytyväisiä D25:n käyttöön ja nopeuteen”

1.12.2023

TYKS Leikkausosasto A:lla otettiin kesällä käyttöön uutta teknologiaa infektioiden ennaltaehkäisyyn ja helpottamaan päivittäistä laitteiden ja tarvikkeiden hygieniaa. Laite on sijoitettu Leikkausosasto A:n heräämön tiloihin, jossa se on päivittäin kovassa käytössä. Täällä erityisesti verenpainemittareiden mansetit ja EKG-kaapeleiden jatkuva puhtaanapito ja hygieenisyys on tuottanut haasteita. D25:n avulla myös näiden tarvikkeiden hygieniaa on saatu parannettua vaivattomasti.

 

Mitä kaikkea D25:lla on desinfioitu?

Verenpainemansetteja, EKG-kaapeleita, puhelimia, avaimia, arteriapaineen mittausletkujen pidike”klipsuja” yms. laitteita ja tarvikkeita.

Miten D25 on auttanut toimintaa?

”Meidän osastollamme on ollut pitkään pohdinnassa nimenomaan heräämön osalta verenpainemansettien ja ekg-kaapeleiden puhdistus ja olemme niitä vain lähinnä desinfiointiliinoilla pyyhkineet. Muutamalla leikkausosastolla mansetit ja piuhat laitetaan decoon säännöllisesti viikottain, mutta meidän osastomme on iso ja potilaita paljon, jonka vuoksi on ollut haaste saada decotusprosessia toimimaan tehokkaasti (kuka pesee, milloin pesee, mistä tietää että osaston 50 mansettia ovat kaikki decotettu yms.). Tähän haasteeseen D25 on tuonut hyvän ratkaisun ja laitteen käyttö on ollut tosi helppoa.

Miten henkilökunta on kokenut D25 käytön?

”D25 onkin ollut tähän hyvä parannus, sillä joustavasti töiden lomassa voidaan piuhojen pyyhkimisen jälkeen laittaa ne vielä UVC-desinfiointiin D25:seen, joka on nopea ja tutkitusti tehokas. Olemme olleet tyytyväisiä D25 ja se on otettu vastaan osastolla hyvin” 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...