Nyt koronapikatestit CleanSidelta

11.1.2022 Tammikuun uutuutena tarjoamme edulliset ja luotettavat Lituo Biotechnology COVID-19 antigeenin havaitsemissarjat. Testejä myydään yhden ja viiden kappaleen pakkauksissa. Näytteenotto tapahtuu nenän kautta, jonka jälkeen luotettavan testituloksen saa 10-15 minuutin sisällä testauksesta.  Tuotteen mukana tulevat suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet. CleanSiden myymät testit ovat CE-merkittyjä ja ne ovat Fimean hyväksymät.

“Näin pakkasella toimitamme testit lämpökuljetuksena, jotta ne taatusti pysyvät hyvinä”, tuoteryhmäpäällikkö Samu Hiltunen kertoo. “Nyt alkuvuodesta etenkin Omikron-muunnoksen myötä testeillä on ollut kova kysyntä. Olemme myyneet niitä paitsi jälleenmyyjille, myös esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat tarjota niitä työntekijöilleen turvallisemman työympäristön takaamiseksi. Testejä voi ostaa myös varastoon, sillä niillä on jopa 15 kuukauden säilyvyys”, Hiltunen kertoo.

Myös Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) suosittelee oireettomille altistuneille kotitestiä vähintään kahdesti kolmen päivän välein. Voit lukea Helsingin Sanomien artikkelin aiheeseen liittyen tästä. 

CleanSiden koronapikatesteistä voit lukea lisää tuotesivulta.

 

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan testipaketteja, ota yhteyttä:

Samu Hiltunen
040 773 6277
samu.hiltunen@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...