Laaja valikoima kotimaisia hengityksensuojaimia CleanSidelta

11.8.2020 CleanSiden kautta on nyt tilattavissa laadukkaita, Suomessa valmistettuja kirurgisia suu-nenäsuojia sekä hengityssuojaimia. Kirurgisia suu-nenäsuojia on tarjolla kolmea tyyppiä, myös roiskesuojattua. Hengityksensuojaimet ovat venttiilittömiä ja niistä löytyy sekä FFP2 että FFP3 -mallia. Kaikki tuotteet ovat VTT:n testaamia.

 

-Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme saaneet paljon tuotetiedusteluja erilaisiin suojavarusteisiin, etenkin hengityksensuojaimiin liittyen. Halusimme luonnollisesti vastata kysyntään ja vertailujen jälkeen päädyimme ottamaan valikoimaamme laadukkaat, Suomessa valmistetut tuotteet, kertoo CleanSiden liiketoimintajohtaja Samu Hiltunen. Kotimaisuuden etuina ovat laadun lisäksi myös muun muassa jäljitettävyys ja nopeat toimitusajat, Hiltunen kiittelee.

 

Hengityksensuojaimet ja suu-nenäsuojaimet täyttävät kansainväliset standardit ja ne valmistetaan lääkinnällisille laitteille tyypillisen hyvän valmistuskäytännön mukaisesti. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi terveydenhuollon lisäksi myös esimerkiksi apteekeissa ja viranomaistoiminnassa. Myymme suojaimia myös jälleenmyyntiin, ja sitä kautta kuluttajille. 

 

Tutustu tuotteisiin: Hengityksensuojaimet, kirurgiset suu-nenäsuojaimet

 

Lisätietoja ja kyselyt: Samu Hiltunen, puh. 040 773 6277 tai samu.hiltunen@cleanside.fi

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...