Käsihygienian valmennussarja uudistuu

7.6.2019 Käsihygienian valmennussarja on kehitetty erityisesti terveydenhuollon ympäristöön terveydenhuollon ammattilaisten ja opiskelijoiden, sekä elintarvikealan henkilöstön käsihygienian koulutukseen. Sen avulla voidaan kehittää ja opetella käsienpesun ja -desinfioinnin oikeita menetelmiä, ja siten ehkäistä tartuntoja entistä tehokkaammin.

Uudistetussa käsihygienian valmennussarjassamme on nyt entistä virtaviivaisempi muotoilu. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu liiketunnistin, jonka avulla valo saadaan syttymään ja sammumaan. Näin laite pysyy helpommin puhtaana eikä valo pala turhaan.

Käsihygieniasta huolehtiminen on yksi tehokkaimmista tavoista vähentää kosketusvälitteisten tartuntojen leviämistä.

Desinfiointi

Käsien desinfiointiaineeseen lisätään UV-konsentraattia. Seos levitetään käsiin normaalin desinfiointiaineen tapaan. Tämän jälkeen kädet asetetaan UV-valon alle. Laitteen UV-mustavalo paljastaa käsistä kohdat, joihin desinfiointiaine ei ole kunnolla levittynyt.
10 ml tuubi konsentraattia muodostaa oikean sekoitussuhteen 500 ml käsihuuhdepulloon. Toimitamme UV-konsentraattia (10 ml tuubi / pakkauskoko 5 tuubia).

Käsien pesu

Käsiin levitetään UV glow -voidetta. Kun seos on kuivunut, pestään kädet normaaleja käsienpesuohjeita noudattaen. Tämän jälkeen kädet asetetaan UV-valon alle. Laitteen UV-mustavalo paljastaa käsistä kohdat, joita ei ole pesty kunnolla. Toimitamme käsienpesun tekniikoiden harjoitteluun hohtavaa UV-voidetta (250 ml pullo).

 

 

Lue lisää valmennussarjan ominaisuuksista täältä.

 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...