“Hygienianäppäimistöt ovat ehdottomasti helpottaneet osaston puhtaanapitoa!”

26.9.2022 Vaasan keskussairaalan vastasyntyneiden tehovalvontaosastolla on ollut CleanSiden hygienianäppäimistöt käytössä jo syyskuusta 2020 lähtien. Osastolla hoidetaan ennenaikaisesti syntyneitä ja vastasyntyneitä, jotka tarvitsevat tarkkailua ja tehostettua hoitoa. Osastolle valikoituivat koekäytön myötä integroidulla kortinlukijalla varustetut Smartcard-näppäimistöt sekä Hygi-hiiret.

“Alunperin näppäimistöt tulivat meille ihan hygieniahoitajan suosituksesta”, apulaisosastonhoitaja Maija Lahtinen kertoo. “Meillä on hoidossa myös infektiopotilaita, ja sen tähden hygienian on oltava erityisen hyvä. Meillä “keskolassa” hygienianäppäimistöt ovat käytössä kansliassa, jossa käyttäjät vaihtuvat tiheään. Näissä paikoissa näppäimistöt ovat kovassa käytössä, ja siksi niiden tulee olla helposti puhdistettavissa”, hän toteaa.

Helppo puhdistettavuus olikin pääasiallinen syy vaihtaa CleanSiden näppäimistöihin, ja ne puhdistetaankin Lahtisen mukaan usein. “Hygienianäppäimistöt ovat ehdottomasti helpottaneet osaston puhtaanapitoa! Näppäimistöjen käyttö on helppoa ja niiden puhdistaminen on todella yksinkertaista”, hän kertoo. “CleanSiden näppäimistöt ovat hygienisyyden kannalta hyvät, ja suosittelisin siitä erityisesti sellaisille paikoille, joita pitää saada hyvin ja usein puhdistettua”, hän summaa.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...