Huomioi nämä viisi asiaa uutta hygienianäppäimistöä valitessasi

22.11.2021 Näinä aikoina hyvä käsi- ja näppäimistöhygienia on erityisen tärkeää, sillä bakteerit ja virukset tarttuvat herkästi erityisesti käsien välityksellä. Yhteiskäyttöpisteiden näppäimistöt ovat tutkitusti yleisiä tartunnan lähteitä. Sen tähden entistä useampi osasto on panostanut hygienianäppäimistöihin.

 

CleanSide hygienianäppäimistöt on suunniteltu erityisesti yhteiskäyttöpisteille (esim. kansliat, kiertokärryt, toimenpidehuoneet, jne.) parantamaan näppäimistöhygieniaa. Hygienianäppäimistöissä ei ole syviä, likaa kerääviä näppäimistövälejä ja ne on helppo ja nopea puhdistaa kaikilla yleisillä puhdistus- ja desinfiointiaineilla. Kaikissa CleanSiden tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään käytettävyyteen ja kirjoitustuntumaan. Olemme luetelleet viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon hygienianäppäimistöä valitessa.

 

Hyvä käsi- ja näppäimistöhygienia tukevat toisiaan

Näin valitset oikeanlaisen näppäimistön

 

Onko puhdistus helppoa?

Markkinoilla on monenlaisia hygienianäppäimistöjä, näppäinsuojia ja -kalvoja. Näiden tarkoituksena on mahdollistaa paras näppäimistöhygienia. Valitettavan usein puhdistustoimenpiteet unohtuvat kuitenkin esimerkiksi kiireen vuoksi. Sen takia helppoon puhdistettavuuteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kaikki CleanSiden hygienianäppäimistöt saa helposti lukittua, ja ne ovat puhdistettavissa / desinfioitavissa kaikilla yleisillä terveydenhuollossa käytettävillä puhdistus- ja desinfiointiaineilla. Näin niistä ei tarvitse irroitella osia, eikä niitä tarvitse erikseen pestä. Tämä säästää aikaa ja auttaa tekemään desinfioinnista nopean ja helpon rutiinin.

 

Käytättekö kortinlukijaa?

Mikäli tietokannassa olevat tiedot avautuvat vain kortinlukijaa näyttämällä, on näppäimistö integroidulla kortinlukijalla helpoin vaihtoehto. Tällöin suosittelemme CleanSide Smartcard-näppäimistöä, joka on markkinoiden ainoa kortinlukijallinen hygienianäppäimistö. Se vastaa kooltaan ja toiminnoiltaan normaalia toimistonäppäimistöä. Smartcardissa ei kuitenkaan ole likaa kerääviä näppäimistövälejä, ja se on helppo lukita ja desinfioida jokaisen käyttäjän välillä.

 

Smartcard-näppäimistössä on markkinoiden ainoa kortinlukijallinen hygienianäppäimistö

 

Millainen kirjoitustuntuma?

Hygienianäppäimistöä valitessa kannattaa huomio kiinnittää myös kirjoitustuntumaan. Hyvässä tuotteessa tuntuma yhtä hyvä kuin “normaalissa” näppäimistössä. Mikäli näppäimistöllä kirjoittaminen tuntuu hankalalta tai jopa vaivalloiselta, saattaa se vaihtua nopeasti takaisin “normaaliin” näppäimistöön. CleanSiden näppäimistöissä on hyvä kirjoitustuntuma. Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman koekäyttömahdollisuuden kaikille näppäimistöillemme. Näin löydät juuri sinun osastollesi parhaiten sopivan mallin.

 

Onko koolla väliä?

Osan hygienianäppäimistöistä on mahduttava pieneen tai muuten rajoitettuun tilaan, kuten esimerkiksi kiertokärryihin. Tällöin oikean koon löytäminen saattaa olla haastavaa. CleanSiden näppäimistöjä löytyy eri kokoisina ja mallisina, sillä ne on suunniteltu monia eri terveydenhuollon ympäristöjä silmälläpitäen. Koekäytön avulla selviää parhaiten, sopiiko haluamanne malli juuri sille tarkoitettuun tilaan.

 

Compact-näppäimistö on CleanSiden pienin näppäimistömalli

 

USB vai langaton?

Näppäimistöä valitessa kannattaa myös miettiä, millaiseen käyttöön se tulee. Onko se lähinnä paikallaan, jolloin USB-malli toimii parhaiten, vai joudutaanko sitä siirtelemään usein paikasta toiseen. Tällöin langaton malli voi olla sopivampi. Mikäli molemmat mallit ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, voidaan pohtia käyttöä yleisemmin. Esimerkiksi USB:n kanssa ei tarvitse miettiä paristojen vaihtamista, kun taas langattomassa mallissa ei ole johdon puhdistustarvetta.

 

Myyjämme auttavat sinua mielellään juuri oikean näppäimistömallin löytämisessä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...