“Easyloo on erittäin kätevä ja aikaa säästävä”

7.10.2022 Keski-Pohjanmaan keskussairaalan Sisätautien ja sydänsairauksien osasto 8 on käyttänyt CleanSiden uusia Goloo-alusastioita kesästä 2022 lähtien. Goloo-tuotteet esiteltiin osastolle aluksi etäyhteyden välityksellä, jonka jälkeen sovittiin tuotteiden koekäytöstä. Päätöstä vauhditti tiedossa oleva osaston evakkoreissu väistötiloihin, jonka potilashuoneissa ei ollut vessoja, eikä huuhteluhuoneessa erillistä kaatoallasta. “Otimme kertakäyttöiset alusastiat mielellämme koekäyttöön, sillä ajattelimme niiden helpottavan hygieniasta huolehtimista väistötiloissa. Niiden avulla saimmekin osan alusastia- ja portatiiviliikenteestä rauhoitettua”, va. apulaisosastonhoitaja Pauliina Styrman kertoo.

 

Koekäytön myötä Goloo-malleista Easyloo osoittautui osaston tarpeisiin sopivimmaksi, joten sitä päätettiin tilata lisää. “Kokeilimme kaikkia malleja, mutta ehdoton suosikki ja menestys oli vessa/suihkutuoliin kiinnitettävä Easyloo. Se helpotti mm. useasti portatiivilla käyvän potilaan hoitamista. Easyloon kanssa ei ollut samanlaista hajuhaittaa, kuin normaalin portatiivin ja WC-korokkeen kanssa. Imutyyny piti hyvin myös hajun sisällään ja imi nesteen suurinakin määrinä, jolloin ei tarvinnut käyttää aikaa astian tyhjentämiseen toistuvasti”, Styrman kuvailee.

 

Osaston henkilökunta kokeekin Easyloon helpottavan työnkulkua ja säästävän aikaa. “Easyloo on erittäin kätevä ja aikaa säästävä, sillä nyt meillä ei mene  ylimääräistä aikaa huuhteluhuoneen ja potilashuoneen väliä kulkemiseen. Hävitämme “pussukan” suoraan sekajätteeseen huuhteluhuoneessa. Näin ollen myös roiskevaara on jäänyt pois. Tällä on oletettavasti suora vaikutus myös infektioihin”, Styrman lisää. Hän suositteleekin Easyloota lämpimästi myös eteenpäin. “Suosittelisin Easyloota ja olemmekin jo suositelleet sitä väistötiloihin meidän jälkeemme tulevalle osastolle. Etenkin, jos kunnollista mahdollisuutta normaalien alusastioiden ja portatiivien tyhjentämiseen ei ole, ovat Goloo-tuotteet hyvin toimiva vaihtoehto”, hän summaa.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...