“CleanSiden väliverhot auttavat parantamaan hygieniaa”

24.5.2022 Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:ssä synnytys- ja naistentautien yksikössä on ollut CleanSiden antibakteeriset väliverhot käytössä jo vuodesta 2016 lähtien. Yksikköön kuuluvat myös mm. naisten- ja äitiys- ja imetyspoliklinikka, synnytyssalit sekä vastasyntyneiden tehostetun hoidon yksikkö.

“Me työskentelemme vastasyntyneiden ja -synnyttäneiden kanssa päivittäin, joten hygienia ja infektioiden torjunta ovat erityisen tärkeitä meidän yksikössämme”, osastonhoitaja Satu Salo kertoo. “Siksi vaihdoimmekin CleanSiden väliverhoihin. Ne auttavat parantamaan hygieniaa ja ovat lisäksi helppokäyttöiset”, hän kertoo.

Synnytys- ja naistentautien yksikössä henkilökunta on ollut erittäin tyytyväinen CleanSiden antibakteerisiin väliverhoihin. “Verhot ovat todella kivat käytössä. Ne eivät rypisty ja ne on helppo vaihtaa. Verhojen vaihtovälistä muistuttava tarra sujuvoittaa osaston arkea ja niiden neutraalit värit sopivat muuhun sisustukseen hyvin”, Salo kehuu. “Verhot ovat myös hiljaiset, eivätkä ne kahise. Erityisesti kahden hengen huoneissa ne toimivat helppona näkösuojana ja tuovat yksityisyyttä, mikä on erityisen tärkeää meidän yksikössämme. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä”, hän kuvailee.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...