“CleanSiden näppäimistöjen puhdistus on tehty todella helpoksi”

16.6.2022 Kun Jyväskylässä sijaitseva sairaala Nova avattiin vuoden 2021 alussa, hankittiin talon kaikille yhteiskäyttöpisteille CleanSiden hygienianäppäimistöt ja -hiiret. “Meillä oli jo vanhan sairaalan puolella useamman vuoden ajan CleanSiden näppäimistöjä käytössä, ja tykästyimme jo silloin niiden helppoon puhdistettavuuteen. Sen tähden hankimme muuton yhteydessä CleanSiden näppäimistöt”, apulaisosastonhoitaja Ulla Rantalainen teho- ja valvontaosastolta kertoo.

 

Näppäimistöt ovat päivittäin ahkerassa käytössä, ja niitä onkin jokaisella potilaspaikalla teholla ja valvonnassa, sekä kaikilla toimistopaikoilla. “Meillä näppäimistöt ovat todella kovassa käytössä. Niitä käyttävät kaikki: sairaanhoitajat, lääkärit, fysioterapeutti, farmaseutti, sihteerit, sairaalahuoltajat, aivan kaikki”, Rantalainen kertoo. “Pääosin meillä on käytössä kortinlukijallinen Smartcard-malli, mutta potilaspaikoille se ei harmillisesti mahtunut. Onneksi CleanSidelta löytyi myös pienempi Compact-malli, joka sopii sille varattuun tilaan”, hän kuvailee.

 

Novassa CleanSiden näppäimistöjen hyvä kirjoitustuntuma saa Rantalaiselta ja hänen kollegoiltaan positiivista palautetta. “Itse kirjoitan mielelläni CleanSiden näppäimistöllä. Kirjoitus on mukavaa ja helppoa, ja kirjoitustuntuma on erittäin hyvä. Pidän myös siitä, että näppäimistö on matala”, hän kertoo.

 

Tärkein ominaisuus näppäimistöjä valitessa oli kuitenkin hyvä puhdistettavuus. “Olen kuullut kaikilta vain positiivista näistä näppäimistöistä! Meillä ne puhdistetaan sairaalahuoltajien toimesta kerran päivässä, ja lisäksi jokainen puhdistaa ne tarpeen mukaan. Puhdistus on tehty todella helpoksi, ja CleanSiden näppäimistöt ovat huomattavasti vanhanmallista näppäimistöä helpommat pyyhkiä, kun niissä ei ole likaa kerääviä välejä tai koloja”, Rantalainen kehuu.

 

Novassa ollaan erittäin tyytyväisiä hygieniaa parantavaan hankintaan. “Suosittelisimme CleanSiden näppäimistöjä ehdottomasti myös muille, olemme olleet todella tyytyväisiä”, Ulla Rantalainen kertoo. Myös Novan hygieniahoitaja, Maire Matsinen, kehuu näppäimistöjen puhdistettavuutta. “CleanSiden näppäimistöt todella helpottavat puhtauden ylläpitoa”, hän summaa.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...