CleanSide KSSHP:n puitesopimuskumppaniksi – kaikki sairaala Novan väliverhot uusitaan

7.6.2022 CleanSide on valittu KSSHP:n puitesopimuskumppaniksi, ja tulee tämän johdosta toimittamaan antibakteerisia väliverhoja koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueelle. Myös uudessa sairaala Novassa kaikille väliverhollisille potilaspaikkoille vaihdetaan CleanSiden antibakteeriset väliverhot. Novassa väliverhojen väreiksi valittiin klassiset vaaleansininen ja harmaa.

 

Jyväskylässä sijaitseva sairaala Nova on Keski-Suomen uusi keskussairaala, jonka erikoissairaanhoidon palvelut tuottaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Saman katon alla toimii myös monia Jyväskylän kaupungin palveluja.

 

“Me saimme kilpailutuksen myötä erilaisia verhoja koekäyttöön, jonka myötä päädyimme CleanSiden verhoihin. Me teimme valintamme monen eri kriteerin perusteella. CleanSiden antibakteeriset väliverhot olivat käytössä laadukkaan tuntuiset. Myös värivalikoima oli hyvä”, Henna Tikka, puhtauspalveluiden johtaja kertoo. Hän odottaa mukavaa ja sujuvaa yhteistyötä CleanSiden kanssa.

 

CleanSiden antibakteeriset väliverhot valmistetaan Englannissa. Ne kestävät käytössä repeämättä ja tarjoavat pitkäkestoisen suojan mikrobeja vastaan. Kankaaseen kudottu antibakteerinen käsittely tuhoaa laaja-alaisesti 99,9 % mikrobeista minuutin sisällä kosketuksesta. Teho on markkinoiden nopein ja antaa jopa vuoden suojan.

 

Myös CleanSiden tuoteryhmäpäällikkö Michael Casagrande on iloinen alkavasta yhteistyöstä. “Odotan innolla alkavaa yhteistyötämme sairaala Novan, ja koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa. CleanSiden tavoitteena on vähentää sairaalassa tapahtuvia infektioita parantamalla sairaalahygieniaa. Antibakteeriset väliverhomme ovat oiva väline tähän tarkoitukseen sairaalaympäristöissä”, hän kertoo.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...