Vaativien puhdistustöiden asiantuntijat myös pandemian keskellä

Toimitusjohtajan kirje
2.9.2020

 

Vuosi 2020 on ollut monella tapaa normaalista poikkeava. Pandemian ollessa päällä tulevaisuus näyttää epävarmalta, sillä sen loppua on vaikea ennustaa. Valitettavan moni ala on kärsinyt Covid 19:n vaikutuksista. Samalla monet asiat ovat kuitenkin säilyneet ennallaan ja esimerkiksi yhteisöllisyys näyttää ainakin oman kokemukseni mukaan vahvistuneen.

Me CleanSidella olemme olleet onnekkaita, sillä koronakriisillä ei ole ollut suurempaa vaikutusta toimintaamme. Monet korjaus- ja puhdistusprojektit ovat luonteeltaan sellaisia, että niitä on vaikea lykätä. Myöskään sisäilmaongelmat eivät pidä koronataukoa. Työntekijöiden ollessa etätöissä on esimerkiksi toimistojen saneeraukset ja homepölysiivoukset helpompi tehdä, kun korvaavia tiloja ei tarvitse löytää samalla mittakaavalla kuin aiemmin. Myös koronasiivoukset ja -desinfioinnit ovat olleet kysyttyjä palveluita.

Etenkin Pirkanmaalla toimintamme on kasvanut kevään aikana koronasta huolimatta. Kiireisen kesän jälkeen olemme tehneet muutoksia organisaatiorakenteeseemme ja nimittäneet Anu Koivulan Pirkanmaan uudeksi aluejohtajaksi. Hän tulee vastaamaan CleanSide Pirkanmaan operatiivisesta toiminnasta ja myynnistä. Myös työnjohtomme Pirkanmaalla on vahvistunut, ja tulemme vahvistamaan myös Uudenmaan työnjohtoamme syksyn aikana.

Toimintamme ydin on kiinnittää erityistä huomiota asiakkaidemme hyvinvointiin ja turvallisuuteen – niin normaalitilanteessa kuin pandemian aikana. Työntekijämme noudattavat tarkkoja hygieniaohjeita eivätkä luonnollisestikaan tule töihin kipeinä. Tämän lisäksi korostamme kaikissa kohteissamme pintadesinfioinnin tärkeyttä. Varmistamme, että jokainen työntekijämme tekee kaikkensa asiakkaidemme turvallisuuden eteen.

Uskon vakaasti, että selviämme tästäkin kriisistä yhdessä.

Michael Casagrande

 

Michael Casagrande Sisäilmastoseminaarissa 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia