Muut erikoispuhdistukset

Uusi puhdistuslinjasto Helsingin Malmilla

Helsingin puhdistuslinjastomme muutti toukokuussa uusiin, entistä avarampiin tiloihin Helsingin Malmille. Uusi linjastomme sijaitsee osoitteessa Teerisuonkuja 1b, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kuten kaikki puhdistuslinjastomme, myös uusi linjastomme on suunniteltu ja rakennettu rakennusterveysasiantuntijoiden avulla. Oikeaoppisesti osastoiduilla ja alipaineistetuilla linjastoillamme pystymme puhdistamaan ja varastoimaan suurenkin määrän irtaimistoa.

 

Puhdistuslinjasto

 

Väistömuutto, homepölypuhdistus, irtaimiston varastointi – kaikki yhdestä paikasta

Sisäilmaongelmaisen kohteen irtaimisto tulee lajitella puhdistettaviin ja hävitettäviin ennen saneerauksen alkua. Puhdistettava irtaimisto siirretään linjastollemme, jonka jälkeen poistamme siitä homepölyn ja mahdolliset hajut. Puhdistaminen on tarkkaa käsityötä ja vaatii tekijältään ammattitaitoa. 

Tilojen homesaneeraus saattaa olla pitkäkestoinen projekti. Tarjoamme uusissa tiloissamme varastointipalvelua koko saneerauksen ajaksi, ja palautamme puhdistetun irtaimiston puhtaisiin tiloihin asiakkaan toivomana ajankohtana. CleanSiden varastointipalveluita käyttämällä irtaimistoa ei tarvitse siirrellä moneen kertaan. Näin vältetään ylimääräiset muutosta syntyvät haitat ja lisäkustannukset.

 

Ota yhteyttä, kysy lisää puhdistus- ja varastointipalveluistamme tai pyydä tarjous!

 

Kuva

 
Michael Casagrande
Aluejohtaja Uusimaa  

Myynti PK-seutu & Uusimaa
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi 

 

Kuva

 
Jaakko Järvenkylä
Työnjohtaja
040 761 6885
jaakko.jarvenkyla@cleanside.fi 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia