Uusia tuulia Tampereella

 

Työnjohtajanimitys

Toimintamme laajentuessa Tampereella olemme vahvistaneet Pirkanmaan tiimiämme nimittämällä uuden työnjohtajan, Hanne Weckmaniin. Hanne on asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen Nokialainen, jolla on aiempi vankka kokemus erilaisista esimiestehtävistä mm. siivousalalta. Sotilasarvoltaan hän on reservin aliupseeri. Hän haluaa ratkaista asiakkaiden sisäilmaongelmat nopeasti, järjestelmällisesti ja ammattitaitoisesti. Hänelle asiakastyytyväisyys muodostuu asiakkaan oikeanlaisesta kohtaamisesta ja työn korkealaatuisesta jäljestä. Hannen sanoin Minua innostaa ja motivoi, kun työn lopputulos määrittelee asiakkaan tyytyväisyyden.”

 

Työnjohtaja Hanne Weckman

 

Uudet toimitilat

Toimintamme kasvaessa Pirkanmaan toimisto ja puhdistuslinjasto on muuttanut uusiin avariin toimitiloihin osoitteeseen Sileesuonkatu 23 G, 33330 Tampere. Autamme Tampereen ja koko Pirkanmaan seudun asiakkaitamme sisäilmaongelmien ratkaisemisessa tarjoamalla erilaisia sisäilmaa parantavia suunnittelu-, pölynhallinta-, homepölysiivous- ja -puhdistuspalveluita.

Kaikki Tampereen seudun sisäilmaongelmaisista kohteista väistömuuton yhteydessä siirrettävä irtaimisto voidaan nyt puhdistaa osastoidussa ja alipaineistetussa puhdistuslinjastossamme. Suositusten mukaan irtaimisto tulisi aina siirtää ensin pois vaurioituneista tiloista ja puhdistaa vasta sen jälkeen hallituissa olosuhteissa. Näin varmistutaan mahdollisimman hyvästä lopputuloksesta puhdistuksen laadun suhteen. Puhdistustyö on myös tehokkaampaa ja sujuvampaa tätä varten kehitetyissä tiloissa suoritettuna.

Puhdistuslinjasto ja työprosessimme pohjautuvat Kosteus- ja hometalkoiden yhteydessä laadittuihin ohjeisiin tilojen oikeaoppisesta homepölysiivouksesta ja irtaimiston puhdistuksesta. Uuden puhdistuslinjastomme ansiosta pystymme evakuoimaan ja puhdistamaan ongelmakohteissa ollutta irtaimistoa omissa tiloissamme.

 

Pirkanmaan aluejohtaja, rakennusterveysasiantuntija Samu Hiltunen

 

Sisäilmapuhdistustöiden asiantuntijat palveluksessasi

Sisäilmapuhdistustyöt, kuten homepöly-, ja P1-luokan loppusiivoukset ja irtaimiston puhdistukset, savu- ja nokipuhdistukset, sekä muut erikoispuhdistukset ovat erityisalaamme. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa työnjohtaja Hanne Weckmanin johdolla kaikki erikoispuhdistustyöt sujuvasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Sekä Weckman että Pirkanmaan aluejohtaja Samu Hiltunen, koordinoivat tarvittaessa myös koko puhdistusprojektin aikataulutuksia, väistömuuttoa, kuljetuspalveluita ja muita lisäpalveluita myöten. Toimimme yhteistyössä monivuotisten, luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Aluejohtaja Samu Hiltunen on käynyt myös Rakennusterveysasiantuntija-koulutuksen. Koulutus tukeekin Hiltusen mukaan CleanSiden toimintaa ja prosessien jatkuvaa kehittämistä. “RTA-koulutuksen ansiosta ymmärrän paremmin projektien ja kohteiden taustatietoja ja osaan näin suunnitella puhdistustyöt aina riittävällä laajuudella ja oikeilla menetelmillä ja eri muuttujat huomioiden. Näin asiakas voi varmistua, että myös tämä tärkeä osa kokonaisuutta huolellisten sisäilmatutkimusten ja -saneerausten ohella hoituu kerralla kuntoon”


Pirkanmaan aluejohtaja, rakennusterveysasiantuntija Samu Hiltunen, p. 040 773 6277, samu.hiltunen@cleanside.fi, auttaa kaikissa home- ja muihin sisäilmaongelmiin liittyvissä asioissa. Hanne Weckman vastaa Tampereen seudun työnjohdosta, p. 050 464 9883, hanne.weckman@cleanside.fi.

Samu Hiltunen

Hanne Weckman

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia