Työnjohtaja Helsinkiin

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Toimintamme kasvaessa etsimme työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle. Työnjohtaja toimii puhdistustyöntekijöiden ja projektivastaavien lähiesimiehenä sekä läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista ja koostuu mm. kohdekartoituskäynneistä, asiakasyhteistyöstä, tarjouslaskennasta ja työvuorosuunnittelusta. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista, tarkkaa ja luotettavaa henkilöä, jolla on kyky hallita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Olet motivoiva ja innostava esimies, jolle työn korkea laatu ja vastuullinen työote ovat tärkeitä. Siivousalaan liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Ajokortti vaaditaan.

Haluatko osaksi nuorekasta ja mukavaa tiimiämme? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 10.3.2019 osoitteeseen rekrytointi@cleanside.fi. Hae paikkaa heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Samu Hiltunen, samu.hiltunen@cleanside.fi.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia