Työnjohtaja Helsinkiin

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Toimintamme kasvaessa etsimme työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle. Työnjohtaja toimii puhdistustyöntekijöiden ja projektivastaavien lähiesimiehenä sekä on läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista ja koostuu mm. kohdekartoituskäynneistä, asiakasyhteistyöstä, tarjouslaskennasta ja työvuorosuunnittelusta. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista, tarkkaa ja luotettavaa henkilöä, jolla on kyky hallita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Olet motivoiva ja innostava esimies, jolle työn korkea laatu ja vastuullinen työote ovat tärkeitä. Sinulla on tehtävään tarvittava siivousalan tuntemus ja esimieskokemus (esim. työnohjaaja, palveluesimies) . Siivousalaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi. Ajokortti vaaditaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 27.2.2019 osoitteeseen rekrytointi@cleanside.fi. Hae paikkaa heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Casagrande, p. 040 575 7294, michael.casagrande@cleanside.fi.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia