Riikka Stjerna asiakkuuspäälliköksi

14.11.2018

Sairaalahygienia-liiketoimintamme kasvaessa olemme saaneet lisävahvistusta tiimiimme Riikka Stjernan aloittaessa työt uutena asiakkuuspäällikkönä marraskuun 2018 aikana. Riikka on toiminut alalla pitkään eri tehtävissä ja hänellä on pitkän linjan kokemus asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä.

“Oli ilo saada Riikka CleanSidelle! Toimintamme kannalta olemme aina pitäneet hyvää ja mutkatonta asiakassuhteiden hoitamista erittäin tärkeässä roolissa laadukkaiden tuotteiden toimittamisen ohella. Riikan tulo tiimiimme tarkoittaa asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja yhteydenpitoa” kommentoi liiketoimintajohtaja Samu Hiltunen.

“Olen terveydenhuollon myynnin moniosaaja ja minulla on intohimo ja vahva osaaminen asiakasyhteistyössä. Sairaalahygieniatuotteissamme mielestäni parasta on niiden potentiaali ennaltaehkäistä vakaviakin tartuntoja. Voin ylpeänä todeta, että jokaisella edustamallani tuotteella on suora positiivinen vaikutus käyttäjänsä hyvinvointiin.” kertoo asiakkuuspäällikkö Riikka Stjerna.

Riikkaan voit olla suoraan yhteydessä kaikissa tilausasioissa, tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä ja lisätieto- / esittelypyynnöissä. Riikan yhteystiedot löytyvät ohessa sekä sivuiltamme yhteystiedoista.

 

Riikka Stjerna
Asiakkuuspäällikkö  
Sairaalahygieniatuotteet   
050 512 2327
riikka.stjerna@cleanside.fi

 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...