Avoimet työpaikat: Pirkanmaa

Osa-aikaisia työntekijöitä Pirkanmaalle

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

CleanSide on Suomen johtava sisäilmapuhdistustöiden ammattilainen. Erikoisosaamisalueemme ovat mm. homepölysiivous sekä P1-tason loppusiivous, joista meillä on yli kymmenen vuoden kokemus. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on positiivinen vaikutus ihmisten terveyteen ja elämään!

Etsimme nyt sekä osaaikaisia erikoissiivoojia Pirkanmaan yksikköömme. Kyseessä on keikkatyö vaihtelevilla työajoilla. Työt tulevat sijoittumaan sekä puhdistuslinjastollemme että asiakkaiden kohteisiin.

Olet aktiivinen ja motivoitunut tiimipelaaja, jolle työn korkea laatu ja vastuullinen työote ovat tärkeitä. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja halua oppia. Ajokortti on etu, mutta ei välttämättömyys.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.9.2020 osoitteeseen anu.koivula@cleanside.fi. Hae paikkaa heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anu Koivula, puh. 050 409 0043, anu.koivula@cleanside.fi.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia