Rekrytoimme työntekijöitä!

14.6.2018 Kasvavan kysynnän johdosta etsimme mukavaan ja rentoon tiimimme erikoispuhdistuksen projektivastaavia sekä erikoissiivoojia Helsingin, Turun ja Tampereen toimialueille.

  • Projektivastaavana toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat tiimisi aikataulusta, raportoinnista ja työn tuloksesta. Työ on vaihtelevaa ja koostuu mm. rakennussiivouksesta, homeongelmaisten kiinteistöjen ja –irtaimistojen puhdistuksesta, sekä noki- ja palovahinkosiivouksesta.  Työvuorot sijoittuvat puhdistuslinjastollemme sekä asiakkaiden tiloihin. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään.

Olet aktiivinen ja motivoitunut tiimipelaaja, jolle työn korkea laatu ja vastuullinen työote ovat tärkeitä. Aiempi työkokemus alalta, esim. rakennussiivouksesta, katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää ovat hyvä asenne ja halu kasvaa kanssamme. Ajokortti vaaditaan. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämätön.

  • Erikoissiivoojana työnkuvaasi tulevat kuulumaan mm. rakennussiivoukset, homeongelmaisten kiinteistöjen ja –irtaimistojen puhdistus, sekä noki- ja palovahinkosiivoukset. Työvuorot sijoittuvat  puhdistuslinjastollemme sekä asiakkaiden tiloihin. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään.

Olet motivoitunut ja huolellinen tiimipelaaja. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja halua oppia. Ajokortti on etu, mutta ei välttämättömyys.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae paikkaa heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Hakemukset ja lisätiedot:

Uusimaa: Michael Casagrande p. 010 423 4570, uusimaa@cleanside.fi

Turun seutu: Jari Välimaa, p. 050 512 2862, jari.valimaa@cleanside.fi

Tampere: Samu Hiltunen, p. 040 773 6277, samu.hiltunen@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia