Reipasta kasvua ja nimitysuutisia CleanSide Pirkanmaalla

CleanSiden toiminta on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Vuonna 2018 laajensimme toimintaamme Pirkanmaalle, ja viimeisen kahden vuoden aikana Pirkanmaan yksikkömme onkin kokenut suuren muutoksen. Kasvavan liiketoiminnan edellytyksenä on löytää oikeat tekijät heille sopiviin tehtäviin. Voimmekin iloksemme ilmoittaa peräti kahdesta nimityksestä Pirkanmaan yksikössämme.

Anu Koivula on nimetty CleanSide Pirkanmaan uudeksi aluejohtajaksi 1.9.2020 alkaen. Koivula vastaa koko CleanSide Pirkanmaan operatiivisesta toiminnasta sekä myynnistä. Hän raportoi suoraan toimitusjohtajalle. Koivula on aiemmin toiminut Pirkanmaan asiakkuuspäällikkönä ja siten siivittänyt CleanSide Pirkanmaan kovaa kasvua.

Koivulalla on mittava, lähes 20 vuoden kokemus erilaisista esimies- ja päällikkötason tehtävistä puhdistuspalvelualalta. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi, jonka lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa. Hän on myös ollut Tampereen kaupunkiseudun suunnittelussa Länsi-Alvarina, ja ollut mukana muun muassa Tesoman alueen kehittämishankkeessa.

Olen innoissani uudesta, aiempaa laajemmasta työnkuvastani ja tartun ilolla uusiin haasteisiin. Meillä on täällä Pirkanmaalla mahtava porukka, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen,” Koivula kertoo.

 

Anu Koivula kevään 2020 Sisäilmastoseminaarissa

 

Minna Hakala on nimitetty CleanSide Pirkanmaan työnjohtajaksi 1.9.2020 alkaen. Hän tulee vastaamaan erityisesti rakennus- ja loppusiivousprojektien läpiviennistä. Hakalalla on yli 20 vuoden kokemus siivousalalta, myös esimiestehtävistä. Pirkanmaan aluejohtaja Anu Koivula on iloinen, että juuri Hakala on tullut CleanSidelle työnjohtajaksi, sillä he ovat työskennelleet yhdessä aiemminkin. “Minna on positiivinen, ammattitaitoinen ja toimeen tarttuva henkilö. Minna ja työnjohtotiimin toinen jäsen, Hanne Weckman, saavat nyt jaettua kasvaneen toiminnan laajentuneet tehtäväalueet hyvin keskenään. Olen ylpeä meidän hyvästä tiimistämme“, Koivula kertoo.

 

CleanSide Pirkanmaan työnjohtajat Hanne Weckman ja Minna Hakala suunnittelupalaverissa heinäkuussa

CleanSiden toimitusjohtaja Michael Casagrande näkee Pirkanmaan yksikön kehityksen erittäin positiivisena. “Anu on työskennellyt CleanSidella jo jonkin aikaa. Hän tuli meille kehittämään myyntiä ja hänen määrätietoisuutensa ja tarmokkuutensa avulla koko liiketoiminta on kasvanut alueella tuntuvasti. Olen todella iloinen saadessani nimittää Anun aluejohtajaksi Pirkanmaalle. Kasvava organisaatio tarvitsi myös lisävahvistusta työnjohtoon. Minna on juuri oikea henkilö jakamaan työnjohdon vastuuta Hannen kanssa. Pirkanmaan liiketoimintamme on hyvissä käsissä Anun ollessa johdossa,” Casagrande sanoo.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia