Kiitos kuluneesta vuodesta ja katse tulevaan

 

Vuosi on lähes vierähtänyt ja joulu on kohta taas ovella. Meille CleanSidella vuosi on ollut tapahtumarikas. Henkilöstömme on kasvanut ja olemme rakentaneet omat täysmittaiset puhdistuslinjastot myös Turkuun ja Tampereelle, ja siten pystyneet entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme koko Suomen alueella. Olemme ratkaisseet asiakkaidemme sisäilmaongelmia, koordinoineet heidän väistömuuttojaan ja auttaneet heitä siten omalta osaltamme olemaan terveitä ja hengittämään vapaasti.

Tänä vuonna varsinkin koulujen ja sairaaloiden sisäilmaongelmat ovat olleet tapetilla. Me olemmekin puhdistaneet ennätysmäärän juuri koulujen ja sairaaloiden, mutta myös virastojen ja seurakuntien irtaimistoa ja tiloja. Sisäilmaongelmista on puhuttu jo pitkään, mutta vasta viime vuosina on mediassakin herätty siihen, kuinka vakavista ongelmista oikeasti on kyse, ja kuinka monen ihmisen terveyteen ne vaikuttavat.

Olemme huomanneet yli kymmenen toimintavuotemme aikana, että kiinnostus tervettä sisäilmaa kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Sisäilma-alan tapahtumien, kuten Helsingin Sisäilmastoseminaarin ja tänä vuonna Kuopiossa järjestetyn Sisäilmapajan osallistujamäärät ovat kokeneet selkeän kasvun. Molemmissa tapahtumissa saimme jälleen vaihtaa ajatuksia eri sisäilmatoimijoiden, sekä nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa. Kiitos mielenkiintoisista keskusteluista!

Näin joulun alla kaiken kiireen keskelläkin meillä on katse jo tulevassa vuodessa. Tavoitteenamme on ensi vuonna auttaa ratkaisemaan entistä useamman asiakkaan sisäilmaongelmia, ja auttaa heidän työntekijöitään ja asiakkaitaan siten olemaan terveempiä ja hengittämään vapaammin. Omalta osaltani haluan edesauttaa sisäilma- ja kosteusvaurioihin liittyvän oikean tiedon lisäämistä ja niihin liittyvän stigman poistamista, jotta sisäilmaongelmista uskallettaisiin puhua avoimemmin. Odotan mielenkiinnolla uutta vuotta ja sen tuomia uusia kohtaamisia.

Toivotan kaikille uutiskirjeemme lukijoille rentouttavaa joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2019!

 

Michael

 

Michael Casagrande Sisäilmapajassa Kuopiossa marraskuussa 2018

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia